Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebritná lekárka Pallová: Môj cieľ? Byť úspešná, samostatná a sebestačná!

Alena Pallová Zobraziť galériu (11)
Alena Pallová

PEZINOK - Celebritná lekárka Alena Pallová (37) je známa nielen vďaka tomu, že ošetruje a vylepšuje mnohé známe osobnosti, ale aj tým, že na každej spoločenskej akcii sa predvedie v trendovom, sexi a šik outfite. Nedávno sme ju vyspovedali a zisťovali sme, čo ju v živote naozaj napĺňa, čo miluje alebo aké ciele si dávala v mladosti.

Alenka, ty si známa doktorka, vlastníš kliniku estetickej medicíny, vždy si chcela pôsobiť v oblasti zdravotníctva? Už ako malá si túžila byť lekárkou?

V živote je veľmi dôležité robiť to, čo vás napĺňa a baví. Len vtedy môžete mať 100% výsledky, ktoré prinášajú úžitok vám, vašim klientom či spoločnosti. Moja práca je pre mňa súčasne i mojím koníčkom. Už v mladosti som si dala cieľ stať sa úspešnou, samostatnou a sebestačnou ženou. Nikdy som si nevedela predstaviť prácu v štátnom zdravotníctve. Vedela som, že chcem naplniť svoje poslanie lekárky, pomáhať ľuďom, vedela som, že som dobrá v personálnom manažmente a takisto ma lákala predstava podnikania. Spojenie týchto troch mojich želaní/vlastností, vyústilo v otvorenie si vlastnej kliniky krásy, Inštitútu estetickej medicíny v Pezinku. Stanovila som si priority a cieľ, a ten som, i napriek rôznym životným prekážkam a ťažkým neočakávaným okolnostiam, mala vždy na zreteli. Som nesmierne vďačná za to, že sa mi darí plniť si svoj životný sen každým dňom.

Alena Pallová ošetruje a vylepšuje aj mnohé známe osobnosti.
Zobraziť galériu (11)
Alena Pallová ošetruje a vylepšuje aj mnohé známe osobnosti.

Často sa pohybuješ aj na spoločenských akciách, kde si vždy tip-top nastajlovaná. Móda ťa vždy bavila? S tvojou výškou si v mladosti mohla byť miss alebo robiť modelku... Nad tým si nikdy nerozmýšľala? Netúžila si po tom?

Móda je moja vášeň... Od malička som mala vzťah ku krásnym veciam, rada som sa parádila, neskôr kombinovala, skúšala rôzne štýly a trendy. Absolvovala som veľa módnych prehliadok, robila modelku doma i v zahraničí, zúčastnila som sa Miss... Scenár, že z modelky sa stane lekár, je síce zriedkavý, ale u mňa bolo poslanie lekára vždy jasné a na prvom mieste. Na módu som však nezanevrela, práve naopak. Móda ma neustále baví, rada sa obliekam žensky, šaty sú moja druhá koža. Našťastie moja práca si nevyžaduje uniformitu, a preto túto svoju vášeň naplno a s radosťou rozvíjam každý deň.

Alena Pallová je vždy dokonalo nastajlovaná.
Zobraziť galériu (11)
Alena Pallová je vždy dokonalo nastajlovaná.

Aké sú tvoje koníčky okrem práce a módy? Čo rada robíš? Ako tráviš voľný čas, keď nejaký máš? 

Nič mi nedokáže dobiť energiu, zlepšiť náladu a zrelaxovať ma viac ako pobyt v prírode. Ten si však nemôžem kvôli pracovnej i súkromnej vyťaženosti dovoliť hocikedy. A tak kvety, či už rezané alebo zasadené, mi nahrádzajú prechádzku lesom a môj obľúbený zber kvetov a byliniek na lúkach. Už len pohľad na ne ma vie v rušných pracovných dňoch s plnou čakárňou klientov upokojiť a dodať dostatok sily a elánu do práce. Preto vždy dbám, aby Inštitút estetickej medicíny okrášľovali bohaté kytice nádherných kvetov.

Ďakujem za rozhovor

Alena Pallová miluje kvety.
Zobraziť galériu (11)
Alena Pallová miluje kvety.

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu