Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Verešová, Mendrejová, Čobejová a ďalšie na tlačovke iba v bielizni: Prsia von, stehná tiež!

Známe krásky Michaela Čobejová, Denisa Mendrejová a Andrea Verešová pokrstili novú značku kozmetických produktov. Zobraziť galériu (24)
Známe krásky Michaela Čobejová, Denisa Mendrejová a Andrea Verešová pokrstili novú značku kozmetických produktov.

SVÄTÝ JUR – Toľko sexepílu naraz ste ešte nevideli! V stredu doobeda sa v nádherných priestoroch vily vo Svätom Jure stretlo 11 známych žien len v luxusných županoch, spod ktorých mnohým dámam vykúkali prsia či sexi stehienka. Veď pozrite sami.

Takto ste ich ešte nevideli! V stredu doobeda sa na predstavení novej značky a produktov doktorky Aleny Pallovej zišlo množstvo známych tvárí. Krstnou mamou projektu sa stala riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová. A ďalších jedenásť hriešne zvodných slovenských krások sa zhostilo úlohy sudičiek, ktoré novej značke zaželali len to najlepšie.

Alena Pallová krst
Pred novinárov sa postavili modelky a bývalé missky Andrea Verešová, Veronika Husárová, Denisa Mendrejová, Romana Škamlová, či herečky Michaela Čobejová a Zuzana Haasová, ako aj moderátorky Soňa Skoncová, Jasmína Alagič, Moma Horňáková, Alexandra Orviská či sestra doktorky Pallovej Katarína Mihalová Manová.

Oblečené boli v sexi ružových županoch, ktoré sem-tam poodhalili aj ich prsia či sexi stehienka. Takto zvodne oblečené ich len tak všetky naraz určite neuvidíte. Ich dokonalé postavy jemne zahalené v luxusných županoch si môžete pozrieť vo videu a na fotografiách v našej GALÉRII. Akciu spríjemnil aj herec a moderátor Juraj Bača, ktorý na záver ako prekvapenie aj zaspieval.

Viac o téme: Michaela ČobejováAlena PallováDenisa Mendrejová a Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu