Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celeste Buckingham výrazne zmenila imidž: Pozrite, aká je z nej teraz šupa!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (5)
Celeste Buckingham (Zdroj: Instagram C.B.)

BRATISLAVA - Ako z katalógu! Presne tak aktuálne vyzerá speváčka Celeste Buckingham (22). Tá sa totiž v týchto dňoch rozhodla pre výraznú zmenu imidžu a nechala sa ostrihať. Jej nový look je doslova fascinujúci!

Speváčka Celeste Buckingham je krásna žena, ktorej pristane azda čokoľvek. Presne to potvrdila aj teraz, keď svojich fanúšikov na sociálnej sieti prekvapila výrazne zmeneným účesom. Brunetka totiž krátko po rozchode s fešným hudobníkom opäť vyhľadala šikovných kaderníkov a nechala sa ostrihať.


Postavička ako lusk: Celeste Buckingham iba v plavkách!


Imidž zmenila naozaj nápadito, čo v konečnom dôsledku ocenili aj jej priaznivci, ktorí ju častovali mnohými chválami a pozitívnymi komentármi. „Pôsobíš 1000-krát ženskejšie ako s dlhými. Je to efektné,“ vyzdvihol jej svieži look jeden z jej sledovateľov, „O ,môj, Bože, máš to úplne skvele, si inšpiratívna,“ pokračoval ďalší.

No a my s nimi môžeme len a len súhlasiť. S novou kreáciou na hlave Buckingham doslova žiari, vyzerá šmrncovne, šik a v neposlednom rade aj neskutočne sexi. Žeby aj v tomto prípade platilo staré známe: „Nové vlasy, nový chlap?“ Nuž, nechajme sa prekvapiť :)

Ako to Celeste s novými vlasmi pristane, si môžete pozrieť aj v našej GALÉRII »

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu