Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miss Slovensko poriadne pritvrdila: Kompletne holá!

Kristína Krajčírová Zobraziť galériu (5)
Kristína Krajčírová (Zdroj: Foto: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Úplne nahá! Niekdajšia kráľovná krásy Kristína Krajčírová (25) včera ulahodila snáď každému mužskému oku. Na svojej fanúšikovskej stránke totiž zverejnila svoju doposiaľ najodvážnejšiu fotografiu. Fúúú, páni, tak toto budete ešte veľmi dlho predýchavať!

Je krásna, sexi a maximálne odvážna. Toto sú atribúty, ktoré dokonale vystihujú Miss Slovensko 2012 Kristínu Krajčírovú. To ale nikto netušil, že ich niekdajšia kráľovná krásy v týchto dňoch doslova zdvojnásobí.

Známa blondínka totiž poriadne pritvrdila a ukázala sa vo svojej azda najpikantnejšej podobe. Stalo sa tak pri príležitosti umeleckého fotenia, počas ktorého Kristína odhodila nielen šaty, ale aj všetky svoje zábrany a pred objektívom si zapózovala tak, ako ju Pán Boh stvoril.

Rajcovnú fotografiu z postele navyše okorenila aj zmyselnou pózou, pri ktorej decentne poodhalila svoje dokonalé krivky. Nahej modelke zakrývala najintímnejšie partie len perina a preto niet divu, že po zverejnenom zábere mužom stúpol adrenalín na maximum. Veď, schválne, ktorý z vás by odolal?

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu