Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalší párik v šoubiznise: Známa kráska rok po rozchode s Kmotríkom priznala nový vzťah!

Kristína Krajčírová tvorila pár s Ivanom Kmotríkom ml. 4 roky. Zobraziť galériu (7)
Kristína Krajčírová tvorila pár s Ivanom Kmotríkom ml. 4 roky.

BRATISLAVA – Opäť šťastná! V slovenskom šoubiznise nie je núdza o nové vzťahy. Najnovšie sa topkám podarilo zistiť, že aj krásna Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová (26), ktorej pred rokom stroskotal vzťah s vplyvným a bohatým viceprezidentom futbalového klubu Slovan Ivanom Kmotríkom ml. (27), už má nového priateľa. Toto o ňom prezradila!

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová je opäť šťastná. Po tom, čo sa v januári minulého roka objavila na Plese v opere v spoločnosti kamaráta, návrhára Lukáša Kimličku, vyšlo najavo, že jej stroskotal vzťah s bohatým šéfom futbalového Slovana Ivanom Kmotríkom ml. Pár tvorili 4 roky a bolo ich často vídať v spoločnosti vždy ruka v ruke. Po roku samoty sme sa však dozvedeli, že plavovláska je opäť zadaná.

Zisťovali sme o jej novom vzťahu viac. Známa kráska ostala pri našej otázke o novom priateľovi zaskočená, začala sa vykrúcať a nový vzťah chcela zatĺkať. Nakoniec ho však priznala. „Neviem, kto vám to povedal. Ja si práveže svoje súkromie veľmi strážim, ja naozaj nechcem o ňom nič hovoriť, lebo si dávam veľký pozor na to, čo sa dostane von a čo nie. Som vo svojom súkromí spokojná a šťastná,“ odvetila tajomne Krajčírová, ktorá nám ale  priznala, že je zadaná, len o svojom novom partnerovi nechce hovoriť.

Napriek tomu sme sa pokúsili zistiť, či ide opäť o nejakého známeho muža. „Nie, nie je známy, ani zo šoubiznisu, je úplne mimo. Sme už dlhšie spolu, nie je to týždeň ani dva, je to dlhšia doba, ale nie je to nikto známy a ja som naozaj spokojná, že to nie je nikto známy,“ povedala na záver bývalá misska. Prajeme, nech im vzťah čo najdlhšie vydrží.

Kristína Krajčírová - frajer

Viac o téme: Kristína KrajčírováIvan Kmotrík ml.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu