Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Luxusné telo známej Slovenky: Z úsporných bikín jej prsia takmer vypadli!

Kristína Krajčírová Zobraziť galériu (5)
Kristína Krajčírová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Wau, to je ale náklad! Miss Slovensko 2012 Kristínu Krajčírovú (26) považujú mnohí za sexi a dokonalú bohyňu. Blondínka má totiž nielen pekné črty tváre, ale i luxusnú postavičku, s ktorou sa navyše veľmi rada pochváli aj prostredníctvom fotografií na sociálnej sieti. No a najnovšie svojim priaznivcom dopriala aj čosi navyše!

Kristína Krajčírová v roku 2012 zasadla na trón kráľovnej krásy, nuž a ani za uplynulé roky z jej pekného vzhľadu a šarmu vôbec nič neubudlo. Dôkazom môžu byť napríklad aj jej zábery na Instagrame, kde v pravidelných intervaloch zverejňuje zaujímavé momentky zo súkromia.

Obrovskú pozornosť si najnovšie vyslúžila snímka, na ktorej vytasila zbrane toho najväčšieho kalibru. Známa blondínka si totiž zapózovala pri bazéne v dvojdielnych plavkách a všetkým priaznivcom tak opäť raz dopriala pohľad na svoje vypracované sexi krivky.

Mužské oči však asi najviac zamestnala vrchná časť jej úsporných bikín, z ktorých jej prsia takmer vypadli. Pozrite, akým luxusným dekoltom sa môže naša bývalá Miss pochváliť!

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu