Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vrah zo seriálu 1890 v spoločnosti: Prišiel dolámaný, s barlami v rukách!

Filip Kaňkovský dorazil na premiéru filmu Čiara s barlami v rukách. Zobraziť galériu (4)
Filip Kaňkovský dorazil na premiéru filmu Čiara s barlami v rukách. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Včerajší večer patril slávnostnej premiére dlhoočakávaného slovenského filmu Čiara. Okrem Tomáša Maštalíra (39), Emílie Vášáryovej (75) či Zuzany Fialovej (43) si v počine zahral aj český herec Filip Kaňkovský (32). Ten sa slovenskému divákovi predstavil už v seriáli 1890. Na premiéru však dorazil s barlami v rukách. Ako sa nám podarilo zistiť, v divadle sa mu stala poriadne nepríjemná nehoda!

Filip Kaňkovský

Herec Filip Kaňkovský si v slovensko-ukrajinskom filme Čiara zahral člena pohraničnej kriminálnej skupiny, ktorá cez hranice pašuje cigarety. Známy Čech si preto nenechal ujsť ani slávnostnú premiéru novinky, ktorá sa konala v stredu v jednom z bratislavských nákupných centier. 

Svojím príchodom však mnohých prekvapil - do spoločnosti totiž prišiel s dvomi barlami. Zaujímalo nás preto, čo sa mu stalo. „Mal som úraz v divadle na skúške a až tak, že ma museli odviezť do nemocnice a bola operácia okamžitá. Mám roztrieštený členok, roztrhané väzy, a tak ďalej,“ prezradil pre Topky.sk Kaňkovský.

Úraz sa mu však stal ešte v polovici mája a dnes sa už cíti oveľa lepšie. „Už sa zlepšujem, už som po rehabilitácii a cvičím denne tú nohu, aby som v septembri mohol normálne fungovať a hrať,“ dodal český herec. Prajeme skoré uzdravenie!  

Viac o téme: ČiaraFilip Kaňkovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu