Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mužnosti dal zbohom: Odpadnete, takýto trápny Maštalír ešte nebol!

Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Tak toto je teda vážna sila! Tomáš Maštalír (40) bez pochýb patrí k najsexi hercom, akých na Slovensku máme. Okrem nesporného hereckého talentu totiž disponuje aj parádnym telom a jeho dravý pohľad pravidelne rozpaľuje dámy pred televíznymi obrazovkami či v divadle. Najnovšie sa však so svojou mužnosťou musel rozlúčiť a o zvyčajnom sexepíle nemôže byť ani reč!

Maštalír totiž po dlhej dobe nehrá úlohu sexi lámača sŕdc. Práve naopak - dostal jednu z hlavných úloh v jojkárskom seriáli Semafor, kde stvárňuje postavu trápneho Mira, ktorý je pod papučou a chvíle si skracuje nacvičovaním uletených tanečných choreografií. „Kvet, kvet, vlna, páv, rozprestrieme ruky a teraz Ježiš, Ježiš, ruky hore,“ vykrikuje na svojich kolegov zženštilým hlasom, ktorý má od jeho zvyčajného hlbokého tónu na míle ďaleko.

Tomáš Maštalír po dlhom čase stvárňuje postavu, ktorú nemožno označiť za sexi. Práve naopak. V seriáli Semafor si zahral totálneho trapka.
Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír po dlhom čase stvárňuje postavu, ktorú nemožno označiť za sexi. Práve naopak. V seriáli Semafor si zahral totálneho trapka.  (Zdroj: TV JOJ)

Mužnosti dal zbohom: Odpadnete,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Ťuťka“ z Tomáša robí aj štýl obliekania, zvolený ako charakteristický pre jeho postavu. Zvyčajné tesné košele, tričká či tielka nahradili slušácke svetríky a záverečnú čerešničku hercovi nasadili obrovské okuliare, ktoré pripomínajú popolníky. 

Miro je nesamostatný chlapík, ktorý sa pri každom jedle zašpiní.
Zobraziť galériu (5)
Miro je nesamostatný chlapík, ktorý sa pri každom jedle zašpiní.  (Zdroj: TV JOJ)

Na mužnosti mu nepridáva ani partnerka Monika, za ktorú sa mu vysmievajú aj kamaráti. Tá má totiž neustálu potrebu svoju nemotornú polovičku komandovať a upozorňovať, že nevie jesť ako dospelák a stále je špinavý. Hneď v prvej epizóde sa diváci dokonca dočkajú pohľadu, ako Maštalíra kŕmi jogurtom, pričom má nasadenú detskú čiapku. Hoci táto úloha zrejme srdcia diváčok rozpúšťať nebude, treba uznať, že Tomáš je naozaj špičkový herec, ktorý si zo seba dokáže bez problémov vystreliť. 

Viac o téme: Tomáš MaštalírSemafor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu