Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšia svadba v slovenskom šoubiznise: Známy markizák si zobral kolegyňu!

Michal Kovačič a Zuzana Hanzelová sú už svoji. Zobraziť galériu (4)
Michal Kovačič a Zuzana Hanzelová sú už svoji. (Zdroj: Facebook)

SVÄTÝ JUR - V slovenskom šoubiznise sa aktuálne koná jedna svadba za druhou. Najnovšie svoj veľký deň prežil markizák Michal Kovačič. Svoje áno povedal kolegyni z verejnoprávnej RTVS Zuzane Hanzelovej v Renesančnom vinohradníckom dome vo Svätom Jure.

So svadbami v slovenskom šoubiznise akoby sa v poslednom období roztrhlo vrece. Po moderátoroch Adele Banášovej a Viktorovi Vinczemu, Vilovi Rozborilovi či spevákovi Adamovi Ďuricovi, mali svadbu aj markizácky redaktor Michal Kovačič a redaktorka z verejnoprávnej RTVS Zuzana Hanzelová.

Ako informoval portál markiza.sk, dvojica si svoje áno povedala rok od zásnub, dnes o 16:30 v Renesančnom vinohradníckom dome vo Svätom Jure. A svadba to bola obrovská - pozvaných bolo 150 hostí, medzi ktorými nechýbala ani Adela Banášová s manželom Viktorom Vinczem. 

A ich veľký deň sa nezaobišiel ani bez komplikácií. Šofér totiž nevestu prišiel omylom vyzdvihnúť na inú adresu na konci mesta. „Nevesta pred panelákom, čakajúca na šoféra, ktorý prišiel na inú adresu na druhom konci mesta,“ podelila sa Zuzana so svojimi priateľmi na sociálnej sieti Facebook. Novomanželom gratulujeme!

Viac o téme: Zuzana HanzelováMichal Kovačič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu