Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Banášová o manželskom sexe: Viktor, snaž sa, preboha!

Adela Banášová a Viktor Vincze Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová a Viktor Vincze (Zdroj: Nina Vančová photo)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že Adela Banášová (36) a Viktor Vincze (26) sa po svadbe hneď vrhli do práce. Moderátorka sa objavila aj u našich susedov, kde ju Top Star magazín vyspovedal a blondínka sa nevyhla ani otázke, aký sex má v manželstve. Snáď svojou odpoveďou iba žartovala, lebo inak by sa mal jej manžel pekne posnažiť...

Adela Banášová a Viktor Vincze sa vzali 10. júna. Dva týždne po svadbe moderátorku vyspovedala redaktorka českého Top Star magazínu a nevyhýbala sa ani naozaj osobným otázkam. 

Začalo to nevinne, keď bola zvedavá, ako sa Adela cíti po svadbe. „Je to výborné, lebo teraz sa už môžem opustiť, nemusím sa o seba starať, môžem pribrať, nemusím sa líčiť... Sme takí spokojní, už sa nemusíme o nič snažiť,” vtipne odpovedala blondínka. 

Potom však prišla otázka na svadobnú noc. „Svadobná noc bola veľmi zaujímavá – nekonala sa. Ale samozrejme trošku erotiky tam bolo, pretože môj – už vtedy – muž sa vyzliekol od pol pása hore donaha, ale mal kravatu, a tancoval na stole. Takže kto chcel, si prišiel na svoje v rámci teda nejakého toho sexuálna. Ale inak sme išli spať asi o 7 ráno,” prezradila pani Vinczeová. 

A aký je manželský sex? Je to iné ako predtým? „Je to taký stereotyp, taká nuda, čo už by človek chcel,” vyhlásila Adela. Nuž, Viktor, snáď tvoja manželka len žartovala... Ale pre istotu sa trošku posnaž :)  

Keď sa títo dvaja dávali dokopy, mnohí ich vzťahu nedávali šancu a svadba bola naozaj šokom. Moderátorka si však vzťah pochvaľuje a keby im to aj nevydržalo navždy, bude vraj spokojná. „Tá láska si nevyberá, mne je s týmto človekom tak dobre a tak si rozumieme, že keby to malo trvať koľkokoľvek, tak mne to za to stojí,” vyznala sa Adela. 

Svadobné fotografie Adely Banášovej a Viktora Vinczeho»

Galéria: Najkrajšie svadobné FOTO Adely a Viktora: Prvý manželský bozk, prvý tanec a ešte viac... Nádhera!

 

 

Viac o téme: Adela BanášováViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu