Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pikantné odhalenie krásky v Karlových Varoch: Ups, ten nezbedný vietor!

Nezbedný vietor sa supermodelke Karolíne Kurkovej postaral o pikantné odhalenie. Zobraziť galériu (8)
Nezbedný vietor sa supermodelke Karolíne Kurkovej postaral o pikantné odhalenie. (Zdroj: pm)

KARLOVE VARY - Beťár jeden! V českých Karlových Varoch včera odštartoval 52. ročník Medzinárodného filmového festivalu. Ten patrí k najprestížnejším udalostiam roka, na ktorej sa pravidelne zíde obrovské množstvo tých najväčších českých, ale aj zahraničných hviezd. V úvodný deň do kúpeľného mesta zavítala aj supermodelka Karolína Kurková (33). A nezbedný vietor sa jej hneď postaral o pikantné odhalenie!

V českých Karlových Varoch v piatok odštartoval už tradičný Medzinárodný filmový festival. Ten potrvá celý týždeň, počas ktorého do kúpeľného mesta zavíta postupne obrovské množstvo známych osobností. V úvodný deň sa na podujatí objavila aj česká topmodelka Karolína Kurková. 

No a stačilo len krátke pózovanie pred objektívmi fotoaparátov a... Nezbedný vietor sa plavovláske postaral o pikantné odhalenie. Čierne šaty vzdušného strihu jej totiž podfúkol a v štýle legendárnej Marilyn Monroe odhalil, čo skrýva pod nimi. Prítomným hosťom sa tak naskytol pohľad na jej výstavný zadoček.

No ale povedzme si pravdu, v prípade tejto krásky by mnohým neprekážalo, ani keby sa po červenom koberci prešla úplne bez šiat. Veď uznajte sami - pozrite si fotky Karolíny Kurkovej z Karlových Varoch (aj s pikantným odhalením) v našej GALÉRII»

Galéria: Pikantné odhalenie krásky v Karlovych Varoch: Ups, ten nezbedný vietor!

Viac o téme: Karolína Kurková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu