Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna Češka bola pod sakom nahá: Prsia spútané reťazami!

Karolína Kurková Zobraziť galériu (7)
Karolína Kurková (Zdroj: profimedia.sk)

ŽENEVA - Do očí jej pozeral málokto! Slávna modelka Karolína Kurková (33) je často pozývaná na rôzne prestížne podujatia. Počas uplynulého týždňa zavítala napríklad do Švajčiarska, kde sa konala párty, ktorú usporiadal výrobca luxusných hodiniek. Blondínka si pri tej príležitosti obliekla odvážny outfit, pod ktorý si nevzala podprsenku. A o rozruch bolo postarané!

Karolína Kurková sa ako 17-ročná presťahovala z českého Děčína do New Yorku, kde si vybudovala slušnú modelingovú kariéru. Popri práci sa ale venovala aj súkromiu. Vydala sa za herca menom Archie Drury, ktorému porodila dvoch synov. 

Od mamičkovských povinností si blondínka rada odbehne do spoločnosti. Urobila tak aj v týchto dňoch, keď zavítala do Ženevy. Na podujatie, ktoré usporiadala firma vyrábajúca luxusné hodinky, prišla v nezvyčajnom outfite. Ten bol inšpirovaný pánskym štýlom, no vďaka chýbajúcej podprsenke v ňom blondínka vyzerala maximálne žensky. 

Zaujímavý bol aj šperk, ktorý zdobil dekolt známej modelky. Pozostával vďaka viacerých retiazok, vďaka čomu vyzerali Karolínine prsia ako spútané. FOTO Karolíny Kurkovej v odvážnom outfite nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Karolína Kurková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu