Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Milovníčka luxusu Drobová sa nezdá: Na toto sa vážne nechala nahovoriť?!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (4)
Gabriela Drobová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúúúha! Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová (43) je vnímaná ako žena, ktorá miluje luxus - pohybuje sa v prominentnej spoločnosti, na akciách sa vždy objavuje perfektne nahodená v drahých modeloch. Mnohí by preto očakávali, že dovolenka, na ktorú vždy bude spomínať, sa bude spájať s exotickou destináciou a špičkovým hotelom. Opak je však pravdou. Na toto sa vážne nechala nahovoriť?!

Drobová Severná Kórea
Gabriela Drobová má precestovaných už mnoho kútov sveta. Ako nám však prezradila, k jej najpamätnejším patria dve, pomerne netradičné destinácie. „Pre mňa boli dve top dovolenky z hľadiska zážitku, na ktoré budem spomínať určite do konca života. Prvá, taká veľmi dobrodružná - Severná Kórea. Ešte raz opakujem - Severná Kórea... A druhá Island,“ prekvapila nás známa Slovenka. 

Tú k tejto dovolenke priviedol partner Karol, ktorý pravidelne dvakrát ročne organizuje pánske jazdy so svojimi kamarátmi, no a na dve také zlákal aj svoju polovičku. „Jedna bola Keňa - Tanzánia - Zanzibar a druhá bola táto Severná Kórea,“ priznala Drobová, ktorá si z netradičného výletu v Ázii odniesla aj kopec nezabudnuteľných zážitkov. 

„Prvé bolo to, že všetci hovorili, že neber si tam žiadne pekné veci, nič, lebo tam ti hneď otvoria kufor a tí páni z colnice či z armády, si potom môžu hocičo z toho nechať. A hlavne tam nič nefoť, lebo to môžeš ísť aj do basy a neviem čo... No, bolo to tam pre mňa kruté,“ prekvapila Gabriela. 

„Pre mňa výborný zážitok bol, že sme tam leteli cez Peking do Pchjongjangu, problém bol už na letisku vo Viedni, pretože Air Koryo, čo je letecká spoločnosť Severnej Kórey, nie je v žiadnom systéme a my sme tam vlastne mali prestup a v Číne Slováci nepotrebujú víza do 72 hodín, ale keďže sme tam neboli v systéme, tak oni nevedeli, že my odlietame do štyroch hodín ďalej. Takže to bol problém, ale dostali sme sa do toho lietadla,“ prezradila blondínka, to však nebolo všetko. 

Mohlo by vás zaujať:
Dominika Myslivcová sa nemení: Všade ružová, našpúlené pery a luxusný život!

„Potom sme po dlhej ceste doleteli do Pchjongjangu a súdruh Kim a súdruh Lee, ktorí nás sprevádzali, lebo tam každého turistu sprevádzajú súdruhovia, sa pýtali, že teda čo chcete robiť. Tak ja, že po takej dlhej ceste z Európy, by som sa najradšej išla osprchovať na hotel a trochu zrelaxovala. A oni, že: Dobre, môžeš, ale najprv ideme kúpiť kvety a ideme sa pokloniť našim vodcom. Takže z letiska sme išli priamo na také námestie, museli sme kúpiť karafiát v celofáne, postaviť sa do dvojstupu a pokloniť sa tým bronzovým sochám, ktoré sú vraj vidno aj z vesmíru,“ zaspomínala si Drobová. Viac zážitkov z netradičnej dovolenky v Severnej Kórei, si vypočujete vo videu vyššie.

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu