Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyplastikovaná slovenská playmate: Je z nej iný človek... Stará FOTO ako dôkaz!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (17)
Eva Cifrová (Zdroj: Instagram E.C.)

BRATISLAVA - Za toto sa bude poriadne hanbiť! Bývalá playmate Eva Cifrová (34) sa rokmi poriadne zmenila. Pred 8 rokmi sa na svetlo sveta dostala jej fotografia z mladosti, na ktorej by ju dnes spoznal veru iba málokto. Tento záber pripomenula divákom v sobotu markizácka Smotánka potom, čo sa modelky spýtali na plastiky. Okrem pŕs totiž tvrdila, že žiadne nemá. Jej tvár však v minulosti vyzerala úplne inak ako dnes... Tají kráska plastiky?!

Čím staršia, tým krajšia! To zjavne platí o bývalej playmate Eve Cifrovej, ktorá sa za posledné roky výrazne zmenila. Svedčí o tom záber, ktorý nám pred 8 rokmi poslal čitateľ a v sobotu večer ho pripomenula markizácka Smotánka po tom, čo sa blondínky pýtali pred kamerami na plastiky.

Eva, zjavne podráždená týmito otázkami, priznala iba plastiku pŕs. „To musíme toto riešiť, nebláznite? Veď všetci vedia, že mám urobené prsia a tým to končí,“ povedala Cifrová pred kamerou. Na otázku, či nič iné neplánuje, odvetila: „Ja som spokojná, nič neplánujem.“ V tom momente sa na obrazovke objavila jej fotka z mladosti, keď mala približne sedemnásť rokov. Vtedy mala nejaké to kilo navyše, väčší noštek, plnšie líčka a kučeravejšie vlasy.

Hoci už v mladosti mala silikónové prsia, diváci si bezpochyby všimli, že s dnešnou podobou už nemá takmer nič spoločné. Okrem vylepšenej postavy a blonďavejších vlasov, aj jej tvár podstúpila niekoľko zmien. Tenší nos, plnšie pery a vyhladená pleť sa nedajú nevšimnúť. Blondínka však tvrdí, že žiadnu plastiku nepodstúpila... Je to očný klam, alebo len Cifrovej klamstvá a tajnosti?! Posúďte sami!

Eva Cifrová dnes a v minulosti ako 17-ročná.
Zobraziť galériu (17)
Eva Cifrová dnes a v minulosti ako 17-ročná.

Eva Cifrová sa už na seba nepodobá.
Zobraziť galériu (17)
Eva Cifrová sa už na seba nepodobá.

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu