Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vylepšená playmate Cifrová šokuje zmenou: Fúha, veď vyzerá ako animovaná postavička!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová (Zdroj: Instagram E.C.)

BRATISLAVA - Fíha! Playmate Evu Cifrovú (34) si s inými vlasmi ako s blond už snáď nevieme ani predstaviť. Práve preto sexica najnovšie svojich priaznivcov doslova šokovala. Na svoje profily na sociálnych sieťach totiž zavesila fotku, na ktorej má ohnivo červené vlasy... Pozrite, veď vyzerá ako animovaná postavička!

Eva Cifrová patrí k tým známym tváram, ktoré sa roky držia rovnakého imidžu. So svojím výzorom príliš neexperimentuje a je verná overenej blond hrive. O to väčším prekvapením bolo, keď v týchto dňoch na web zavesila fotku s ohnivo červenými vlasmi. 

Okamžite sa mnohí jej fanúšikovia zaujímali, či sa nechala prefarbiť. „Viete čo? Ja som bola v kaderníctve u kamarátky, ktorá predlžuje vlasy a je to príčes. Nie je to prefarbené,“ prezradila pre Topky.sk Cifrová. Dočasný účes sa jej však pozdával. „Akože mne sa to páčilo a neviem, už sa ma aj pýtali nejakí kaderníci, či by som to nechcela naozaj. Neviem, možno by som to aj skúsila, ja sa zmenám nebránim,“ priznala playmate.  

V blízkej budúcnosti však meniť frizúru neplánuje. „Ja mám teraz dosť veľké odrasty zámerne nechané tmavé a pre mňa je aj to dosť veľká zmena, že si neodfarbujem korienky a že mám tmavé odrasty. Takže teraz mám takúto zmenu. No a teraz som si vyskúšala červenú a možno by som aj to časom vyskúšala, neviem,“ povedala nám Eva. 

Tá v červenom príčesku vyzerala úplne ako animovaná postavička od Disney. Ohnivou hrivou, plnými perami, zelenými očami a nadupaným hrudníkom pripomína zmyselnú Jessicu Rabbit. Veď uznajte sami - akoby jej z oka vypadla! 

Eva Cifrová s červenými vlasmi pripomína známu Disney postavičku Jessicu Rabbit.
Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová s červenými vlasmi pripomína známu Disney postavičku Jessicu Rabbit.  (Zdroj: Disney)

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu