Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi zábery playmate Cifrovej sú minulosťou: Stiahla sa do ústrania a... Teraz robí TOTO!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (7)
Eva Cifrová (Zdroj: Instagram E.C.)

BRATISLAVA - Zrejme prvýkrát sa do povedomia ľudí dostala Eva Cifrová (36) ešte v relácii Mr. Bombastik, kde s ďalšími mladými sexi dievčatami, medzi ktorými bola dokonca aj speváčka Mamba (31), vyberala toho naj muža leta. Neskôr sa z blondínky stala playmate, ktorá dráždila mužov svojím zovňajškom a vnadami. Modelka sa však stiahla do ústrania a venuje sa niečomu celkom inému...

Eva Cifrová kedysi poriadne pútala pozornosť mužov, a to najmä nahými či polonahými zábermi. Známa bola ako playmate, ktorá sa neštíti zhodiť všetko oblečenie a postaviť sa pred objektív, ako ju pán Boh stvoril. Odrazu sa však po odvážnych záberoch zľahla zem a aj Eva sa stiahla z očí verejnosti.

Playmate Cifrová sa stiahla zo šoubiznisu: Neuveríte čomu sa venuje!

My sme modelku, ktorá je už 3 roky šťastne zadaná so sympatickým Čechom Lukášom, stretli na ochutnávke vína. Zaujímalo nás, kam sa vytratila. "Potrebovala som mať aj kľud a utiecť akoby z toho šoubiznisového sveta, čo sa mi aj podarilo. Ja som spokojná s tým, čo som urobila," povedala nám blondínka na margo toho, že je už nejaký ten piatok okolo jej osoby ticho.

Keďže o nej verejnosť dlho nepočula, pýtali sme sa aj na to, čomu sa momentálne venuje. "Venujem sa navrhovaniu topánočiek. Už je to možno aj nejaké dva roky. Takže topánočky sú môj svet teraz," povedala pre Topky. Hoci je v móde ako doma, predsa je teraz na opačnom brehu a stala sa z nej návrhárka. Čo však niekdajšiu playmate priviedlo na cestu dizajnérky topánok?

"Topánky kreslím asi odvtedy, čo viem držať ceruzku v ruke. Takže ja som celý život kreslila topánky. Moje zošity boli vždy pokreslené topánočkami. A ja mám veľmi úzke chodidlo, takže ja som začala navrhovať topánky aj pre seba a vtedy som videla odozvu, že kde sa dajú také topánočky kúpiť. Na základe tohto som si povedala, že prečo nevytvoriť nejaké vlastné. A to bola taká nejaká moja cesta," prezradila nám Eva detaily, ako sa k navrhovaniu vlastnej kolekcie dostala. Momentálne sa vrhla dokonca aj na detskú topánkovú módu.

Eva Cifrová už nevystavuje svoje vnady, naplno sa venuje navrhovaniu topánok.
Zobraziť galériu (7)
Eva Cifrová už nevystavuje svoje vnady, naplno sa venuje navrhovaniu topánok.  (Zdroj: Instagram E.C.)

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu