Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zuzana Hajdu 11 rokov po odchode z obrazoviek: Takto dnes vyzerá a... Sťahovanie do Egypta?

Zuzana Hajdu Zobraziť galériu (4)
Zuzana Hajdu (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Dokonalé krivky, večne usmiata tvár a obrovská charizma. Tak si môžu diváci pamätať Zuzana Hajdu (42), niekdajšiu hviezdu televízie JOJ. Sexi moderátorka sa však po niekoľkých rokoch pôsobenia na obrazovkách rozhodla ukončiť svoju rozbehnutú kariéru a stiahnuť sa do ústrania. Ako je to s ňou dnes?

Je to už viac než 11 rokov, odkedy blondínka z obrazoviek zmizla. Dnes je z nej mama dvoch prekrásnych ratolestí a venuje sa práci v IT sektore. Ani starostlivosť o Elissu a Adamka, ktorých priviedla na svet svojmu egyptskému manželovi, však Zuzane neubrala na šarme a sexepíle. Hoci sa jej krivky jemne zaoblili, stále je atraktívnou ženou, z ktorej srší pozitívna energia a v tvári akoby nezostarla ani o deň.

Zuzana Hajdu
Keď sme niekdajšiu televíznu hviezdu požiadali o rozhovor, zaujímalo nás, čím sa dnes živí a aké je manželstvo s Egypťanom. Prezradila nám aj to, ako ju zahraničná rodina prijala, či ako si zvykali na kultúrne rozdiely. Najväčšie prekvapenie však prišlo na záver. Zuzana totiž priznala, že sa pohráva s myšlienkou presťahovať sa do partnerovej rodnej zeme. Viac zo súkromia bývalej tváre TV Joj sa dozviete v našom video rozhovore. 

Zuzane Hajdu život v ústraní vyhovuje.
Zobraziť galériu (4)
Zuzane Hajdu život v ústraní vyhovuje.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zuzana Hajdu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu