Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Náhrada za exfrajera?! Celeste Buckingham otvorene o vzťahu so známym spevákom!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (5)
Celeste Buckingham (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nový pár šoubiznisu?! Populárna speváčka Celeste Buckingham (21) sa len nedávno rozišla so svojím partnerom Matějom Vávrom (24). Tesne po ich odlúčení sa však začalo šuškať, že brunetka tvorí pár s obľúbeným raperom Majkom Spiritom (32). Aká je ale skutočná pravda?

Koncom novembra vyplávala na svetlo sveta informácia, že speváčka Celeste Buckingham sa po vyše dvoch rokoch rozišla so svojím partnerom Matějom Vávrom. A hoci brunetka túto prekvapivú informáciu spočiatku tajila, definitívny rozchod napokon potvrdila.


Šok! Celeste Buckingham odkopla frajera... A toto tvrdila pred pár dňami!


Nedávno sme túto talentovanú Slovenku stretli aj na slávnostnom odovzdávaní cien Krištáľového krídla, kde pôsobila vyrovnane, spokojne a rozdávala úsmevy na všetky strany. Zaujímalo nás preto, ako krach ich vzťahu vníma s odstupom času: „Celkom v pohode, čakala som, že práve naopak, ale myslím si, že tá diaľka, obidvaja sme boli mimo seba, mali sme svoje problémy a svoje nespokojnosti a nedostatky. Myslím si, že ten priestor pomohol mne určite a dúfam, že aj Matejovi. Je mi to ľúto, že to skončilo, ale nevrátila by som sa k tomu a nie je mi to ľúto, že žijem tak, ako žijem teraz.“

Odkedy je však speváčka sama, v mediálnych kuloároch sa začali šíriť informácie, že Celeste má pomerne blízko k známemu raperovi Majkovi Spiritovi. „Je to kačica úplná. Nie, Majk je môj veľmi dobrý kamarát, môj kolega, dokonca v niektorých záležitostiach aj môj mentor. Nie že by to nebol pekný chlap, ale ja mám iný vkus,“ vyvrátila fámy tmavovláska.

Tých, ktorí sa tešili z nového prominentného páriku tak síce sklameme, no na strane druhej sa môžu tešiť jej mužskí obdivovatelia, ktorí majú stále možnosť získať srdce tejto sympošky. „Mám rada dobrákov strašne. Som si nemyslela, že mám, lebo ja som taká zloba v niektorých veciach, ale neviem, musí mi padnúť do oka skrátka. Nemám fyzický typ, na ktorý som ja ako keby nastavená, ale musí mi padnúť do oka tak, že cítim z neho dobrú energiu. A to ostatné buď príde samo alebo nepríde,“ prezradila Topkám predstavu ideálneho partnera Buckingham.

Prečítajte si tiež: Celeste Buckingham: Nakrúcanie videoklipu My Last Song mi zmenilo život

Celeste Buckingham rozhovor o mužoch na akcii Krištáľové krídlo 29.1.2017.

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu