Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská moderátorka vyšla s pravdou von: Pozrite, čo si nechala vylepšiť!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (5)
Jasmina Alagič (Zdroj: Foto: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Je mladá, príťažlivá a sexi. Aj napriek tomu však nebola sama so sebou celkom spokojná. Reč je o slovenskej moderátorke Jasmine Alagič (27), ktorá v uplynulých dňoch prekvapila svojím zmeneným vzhľadom. Exotická brunetka si však tajomstvo skrášľovacieho zákroku nenechala iba pre seba. Práve naopak – otvorene o tom prehovorila. Čo ju k tomu viedlo?!

Modelka a moderátorka módnej televízie Fashion TV Jasmina Alagič patrí nepochybne medzi najatraktívnejšie tváre slovenského šoubiznisu. Veď kdekoľvek sa táto oslnivá brunetka objaví, v momente púta pozornosť.

Prekvapujúce preto bolo zistenie, že sa exoticky pôsobiaca Slovenka nechala v týchto dňoch vylepšiť - rozhodla sa totiž zväčšiť si pery. „Ja som už dlhšie nad tým rozmýšľala, pretože som mala hornú peru o dosť užšiu ako tú spodnú. Bolo to vidno hlavne, keď som sa usmievala a rozprávala, respektíve som to videla často na kamere a mne sa plné pery odjakživa páčili. Plné pery v zmysle nie vulgárne, ale také tie pekné rovnomerne plné pery,“ odpovedala nám na otázku ohľadom zmeneného vzhľadu Alagič.

Zaujímalo nás preto, či tmavovláska ráta s podobnými zákrokmi aj do budúcna. „Momentálne nad tým neuvažujem, ale taktiež to nevylučujem. Napríklad, keď vekom prídu vrásky, tak to je taká vec, ktorá sa dá už riešiť v dnešnej dobe. Takže keď náhodou niečo také príde, tak sa tomu nevyhýbam,“ prezradila Topkám Jasmina. Podľa jej slov však výraznejšie plastické operácie v jej prípade nehrozia ani teraz, ani v ďalekej budúcnosti. Nuž, nechajme sa teda prekvapiť...

 

Ahojte prislo mi celkom dost sprav ( na moje velke prekvapenie) ohladom malickosti ktoru ste si na mne vsimli. Pytate Sa Ci som si dala zvacsit pery. Odpoved- ANO. su to cca dva tyzdne a som stastna prestastna. A preco o tom pisem verejne? Pretoze chcem prelomit barieru. Chcem ukazat ludom Ze taketo zakroky Sa naozaj daju urobit jemne, vkusne, Ze ked niekto takyto zakrok podstupi nemusi automaticky vyjst z ordinacie vyzerajuc ako "zena typu lahkeho okolo tyce Sa vrtiaceho" Krasa je realitivna, zivot mas Len jeden Tak preco neist do niecoho co Sa Ti paci. Kvoli predsudkom inych? Kaslite na to v konecnom dosledku ich hate bude zniet : Boze videl si Ako perfektne ma spravne to a to?! Sice by som to strasne chcela ale ja proste nebudem umelaa. No Tak nebud nech ma kazdy pravo urobit si so svojim telom co Sam uzna za vhodne @institutestetickejmediciny @alenapallova za splnenie toho co som chcela do vysledku absulutne perfektneho. Je velmi dolezite kde si date takyto (samozrejme akukolvek iny) zakrok spravit a ja mozem s rukou na srdci prehlasit Ze ak chcete ten najlepsi pristup a Tu najvyssiu kvalitu tak @institutestetickejmediciny je to spravne miesto. Krasny vecer #you #only #have #one #life spln si vsetko po com tuzis ( ak to samozrejme Nieje ruska ruleta a podobne )

Fotka uverejnená používateľom Jasmina Alagič (@jasmina_alagic),

 

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu