Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ide z nej strach a hrôza: Slovenská moderátorka takáto odporná ešte nebola!

Slovenská moderátorka sa poriadne zohavila. Zobraziť galériu (6)
Slovenská moderátorka sa poriadne zohavila.

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA - Z krásky strašidelná ohava! Slovenská moderátorka Jasmína Alagič (28) patrí medzi najzaujímavejšie osobnosti nášho šoubiznisu. Vždy totiž dokázala ohúriť svojimi exotickými črtami či modelkovskou figúrou. Pri pohľade na jej aktuálnu fotografiu však mnohým jej priaznivcom naskočila doslova „husia koža“. Pozrite, brunetka takáto odporná ešte nebola!

Všade samé strašidlá, masky naháňajúce hrôzu a nekonečne temná atmosféra. Halloween je skrátka sviatok, ktorý je čoraz populárnejší nielen medzi hollywoodskymi celebritami, ale už aj na Slovensku. Naše známe tváre sa predbiehajú, kto príde s originálnejším nápadom a kto svojím  zmeneným vzhľadom šokuje najviac.

Prvenstvo v tejto kategórii by si tento rok zaslúžila moderátorka Fashion TV Jasmína Alagič. Tá sa totiž so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti podelila o fotografiu, ktorá vyvoláva doslova odpor a strach. Brunetka sa pri príležitosti najstrašidelnejšieho dňa v roku nechala nalíčiť od profesionálnej mejkap artistky, čoho výsledkom bola priam dokonalá premena na hrôzostrašnú príšeru.

Jej krvilačná maska vyzerá vskutku naturalisticky a treba uznať, že jej zámer poriadne vydesiť vyšiel naozaj na výbornú. Čo poviete?

Viac o téme: Jasmína Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu