Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najťažšie životné priznanie Wisterovej: Syn napojený na prístroje, obrovský strach a... Nikdy to neskončí!

Vera Wisterová prežívala mimoriadne ťažké chvíle. Zobraziť galériu (5)
Vera Wisterová prežívala mimoriadne ťažké chvíle. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Moderátorku Veru Wisterovú (39) poznajú fanúšikovia ako večne vysmiatu a vždy pozitívne naladenú. Málokto však vie, že aj táto inšpirujúca žena prekonala vo svojom živote poriadne náročné chvíle. Sladké očakávanie jej prvorodeného dieťaťa sa totiž v jednej chvíli zmenilo na nekonečné obavy, stres či dokonca strach o synov život.

Rozžiarená tvár, radosť z rastúceho bruška a pocity nekonečného šťastia. Tehotenstvo by malo byť bezpochyby najkrajším obdobím v živote ženy. Čo ale v prípade ak sa tieto doslova čarovné chvíle premenia na obrovský strach a nekonečné obavy?

Presne takúto tienistú stránku gravidity zažila na vlastnej koži aj známa slovenská moderátorka Vera Wisterová. Jej prvý synček Harlow sa totiž pýtal na svet skôr, ako všetci očakávali. „Ja som zažila ťažké mesiace alebo asi až myslím rok a pol to bolo, pretože môj syn sa narodil predčasne a narodil sa so zdravotnými problémami. Je to bolestivá súčasť môjho života, lebo som nezažila nikdy toľko strachu a toľko ťažkých momentov ako prvé dni a týždne, keď sa môj syn narodil a bol napojený na tie prístroje,“ otvorene povedala pre jojkársky Topstar ryšavka.

„Lekári sa samozrejme starali o zdravie môjho syna, ale mne nepomáhal nikto. Ja som fungovala ako robot, čiže ja som sa starala, aby on mohol spať, aby mal čo jesť, a ja si ani nepamätám nič zo mňa, z toho obdobia. Taká psychická podpora prišla potom až od odborníkov, ktorí sa ma opýtali, ako sa máš ty?“ opisovala svoju neľahkú životnú skúsenosť Vera.

Faktom ale naďalej ostáva, že tieto psychicky náročné a v neposlednom rade aj vyčerpávajúce chvíle nikdy neskončia – ba práve naopak. No a to si uvedomuje aj samotná moderátorka. „Človek je potom v celoživotnom strehu. Taká kontrolka vzadu v hlave, že či je všetko v poriadku a teraz keď niečo sa mu udeje, že či to nie je nejaký dôsledok niečoho z toho bábätkovského obdobia. To neopadne, ten stres tam bude stále,“ svedomito skonštatovala táto priam ukážková mama.

Sympatická Slovenka ale aj napriek ťažkým komplikáciám zatúžila po bábätku opäť. „Bola som monitorovaná a ja som sa vlastne ani nehýbala pri tom druhom tehotenstve, syna som vysedela ako taká sliepka. Veľký strach som mala, obrovský. Ja som bola tak vystresovaná, každý jeden pohyb som sledovala, alebo keď náhodou pohyb neprišiel, alebo keď to bolo niečo čo mohlo indikovať predčasné kontrakcie, ktoré som zažila s prvým synom. To bol šialený stres. To sú také pocity, čo sa ani nedá slovami vysvetliť,“ emotívne dodala na záver Wisterová.

Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu