Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátorke Wisterovej krachlo manželstvo: ROZVOD po izraelsky!

Vera Wisterová a Jeremy Hulsh sa rozvádzajú. Zobraziť galériu (4)
Vera Wisterová a Jeremy Hulsh sa rozvádzajú.

BRATISLAVA/TEL AVIV - Koniec! Moderátorka Vera Wisterová (39) netrávila Vianoce na Slovensku, ale v Izraeli. Nie však radostne, ale podľa našich informácií si s manželom Jeremym Hulshom vybavujú rozvod. Hoci má dvojica dve deti, už spolu nemieni naďalej fungovať.

Moderátorka Vera Wisterová a jej americko-izraelský manžel Jeremy Hulsh tvoria pár už 8 rokov. Ich manželstvo sa zdalo bezproblémové, tomu je však podľa našich informácií koniec. Dvojica totiž najkrajšie sviatky roka nestrávila na Slovensku. Spoločne so svojimi dvomi deťmi opustili našu krajinu a odišli do Izraela. Tentoraz však dôvodom nebola dovolenka, ale problémy, ktoré má dvojica prekonávať.

Po 6 rokoch manželstva sa totiž budú Vera a Jeremy podľa našich zistení rozvádzať a keďže sa zosobášili v rodnej krajine Wisterovej manžela, musia náležitosti ohľadne rozvodu riešiť tam. Práve počas krátkej dovolenky v Izraeli v roku 2008 sa moderátorka s Jeremym zoznámila a dali sa dokopy. Bolo to v čase, keď sa rozišla s lídrom kapely IMT Smile Ivanom Táslerom.

Hulsh je síce stále manželom známej moderátorky, dokonalej rodinke však zrejme definitívne odzvonilo. „Vera a Jeremy sa rozvádzajú. Vie sa to už nejaký čas, aj preto sú teraz v Izraeli, aby všetko vyriešili,” povedal nám zdroj z okolia dvojice.

Jeremy pôsobí v Tel Avive, kde má rozbehnutý úspešný biznis v hudobnom a koncertnom priemysle. Manželský pár sa napriek tomu pred pár rokmi presťahoval na Slovensko, pretože Wisterovej údajne chýbal jej život na výslní šoubiznisu, na ktorý bola dovtedy zvyknutá.

Skutočný dôvod rozvodu je zatiaľ zahalený rúškom tajomstva, z okolia dvojice však prichádzajú informácie o dlhodobejších problémoch v raji. Jeremy totiž nemal inú možnosť, ako pricestovať na Slovensko. Dôvodom jeho príchodu z izraelského Tel Avivu malo byť práve udržanie rodiny. To sa však evidentne nepodarilo a rozvod je už podľa nášho zdroja hotovou vecou. 

Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu