Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Wisterová obetovala manželstvo: Vera, kvôli tomuto?!

Vera Wisterová Zobraziť galériu (4)
Vera Wisterová

BRATISLAVA - Moderátorka Vera Wisterová (39) prežíva teraz náročné chvíle kvôli krachujúcemu manželstvu. K tejto kríze podľa našich informácií viedla jej túžba po návrate do slovenského šoubiznisu. Ten však tiež nebol príliš úspešný. Zdá sa, že ryšavke sa teraz proste nedarí.

Vera Wisterová sa pred šiestimi rokmi vydala za Američana izraelského pôvodu Jeremyho Hulsha. Manželia sa počas vzťahu riadne nacestovali a istý čas si budoval kariéru len hudobný producent. Moderátorke začala pomaly chýbať jej práca a aj kvôli deťom túžila po usadlejšom spôsobe života. 

Vera sa preto presídlila na Slovensko a keďže Jeremy nechcel o svoju rodinu prísť, rozhodol sa nasledovať ju. Bez znalosti jazyka to tu mal celkom ťažké a kvôli práci musel často cestovať. Ryšavka sa naopak spokojne pustila do obnovovania svojej kariéry. 

Okrem moderovania rôznych spoločenských udalostí sa rozhodla prijať aj televízny projekt. To je totiž najlepšia cesta, ako opäť naštartovať záujem o svoje spíkerské služby. Bohužiaľ, Wisterová šliapla trochu vedľa. Jojkárski Návštevníci nijako neprekročili tieň svojho predchodcu - markizáckej Farmy. 

Portál mediaboom.sk dokonca hneď nástup tohto projektu označil podľa výsledkov sledovanosti za fiasko. Už po niekoľkých častiach musela televízia program odsúvať na neskôr, finále potom prebehlo dokonca počas hlbokej noci. 

Jednoducho, nešlo práve o hviezdny návrat Wisterovej na obrazovky. A ako sa teraz ukazuje, v prípade jej manželstva išlo teda o neprimeraný risk. Vzťah s Jeremym totiž podľa všetkého presťahovanie na Slovensko neustál a pomaly sa chystá rozvod, o čom sme vás už informovali. 


Moderátorke Wisterovej krachlo manželstvo: ROZVOD po izraelsky!


Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu