Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrôzostrašný zážitok Cifrovej: Toto peklo by nechcel zažiť nikto!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (7)
Eva Cifrová (Zdroj: Facebook E.C.)

BRATISLAVA - Pri tomto vám budú až chlpy stáť! Bývalá playmate Eva Cifrová (33) sa zviditeľnila vďaka svojmu dokonalému telu a odvážnym nahým aktom, ktoré dráždia mnohých pánov i dámy. Nedávno však kráske nepomohla ani dokonalá vizáž a jej veľké prednosti. Pri ceste do zahraničia zažila totižto hotové peklo. Strach z bomby, krádež i prerezaný kufor!

Sexi blondínka Eva Cifrová je momentálne šťastne zadaná. So sympatickým Lukášom tvorí pár niečo vyše pol roka. Hoci pracuje v Turecku, kde manažuje sieť hotelov, kráske to neprekáža, práve naopak. Často za ním cestuje. Na nedávnej takejto dovolenke však zažila hotové peklo, ktoré by nechcel zažiť asi nikto. Tento hrôzostrašný zážitok vyrozprávala jojkárskemu Top Star magazínu.

 Priateľ išiel do Turecka a pár dní na to, bol ten prevrat. Neskôr som išla za ním aj ja, trošku som sa bála, sa musím priznať, ale bolo to pokojné,“ spustila rozprávanie Cifrová. Problémy však na seba nenechali dlho čakať a už na letisku si zažila poriadne nepríjemné chvíle. „Okradla ma normálne letisková kontrola,“ priznala zdesene Eva, ktorá sa však nikde nemohla domôcť svojich práv. „Dokonca sa mi snažili pomôcť aj nejaký ruskí piloti, ktorí videli, že tá kontrola ma na drzo okráda,“ pokračovala v príbehu blondínka, ktorej ukradli nie práve najlacnejšie darčeky, ktoré nakúpila pre svojich najbližších.

„Nepomôže vám ani letecká spoločnosť, nepomôže vám ani policajt, čo je tam. Keď sa znovu vrátite na tú kontrolu, že sa snažíte riešiť tú situáciu, tak zrazu ten problém ani neexistoval,“ krúti nad tým hlavou bývalá playmate. To však nebolo všetko, čo sa jej v cudzine prihodilo.

„Je to nepríjemná skúsenosť a hlavne, keď som si hneď na to našla kompletne prerezaný kufor, ale to bol naozaj prerezaný kufor nožom. Potom nejaký Turek tam začal útočiť agresívne a bol asi 2 metre odo mňa, čo som sa veľmi bála, pretože som nevedela čo vykrikuje. Tí čo mu rozumeli, ostali tak nehybne stáť, že som sa skôr zľakla ich reakcie, že čo sa tam deje. Už som naozaj čakala, že či sa tam ten chlap neodpáli bombou, pretože tam začal vykrikovať, búchať sa o zem. A najviac ma zarazilo na tom to, že boli tam policajti, ktorí vôbec nezakročili a nakoniec ho spacifikovali normálni ľudia, ktorí išli so mnou na let,“ vyrozprávala hrôzostrašný zážitok Cifrová, ktorá na záver už iba dodala: „Tak stáva sa všeličo, ale hlavne, že som zdravá prišla domov.“

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu