Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Utrápená Švidraňová šokovala fanúšikov: Choroba ju zmenila na nepoznanie!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (9)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA – Zničená! Herečka Barbora Švidraňová (28), ktorá naposledy hviezdila v šou Tvoja tvár znie povedome, prežíva momentálne náročné chvíle. Po hektickom období ju totižto skolila nepríjemná choroba, ktorá ju zmenila na nepoznanie. Pozrite, je z nej iný človek!

Nekompromisná mrcha zo seriálu Búrlivé víno Barbora Švidraňová sa ešte viac do povedomia divákov vryla vďaka účinkovaniu v šou tvoja Tvár znie povedome. Okrem toho, že v prvej sérii spievala a v tej druhej robila koučku, hráva v divadle i spieva na koncertoch. No ako sa zdá, momentálne na toto vysoké pracovné tempo známa tvár doplatila. Postihla ju totižto choroba, ktorá ju zmenila na nepoznanie. Dôkazom je selfie záber z postele, ktorý ryšavka v týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti. Fanúšikovia ostali ako obarení... Barbora je totižto na ňom na nepoznanie!

Hoci v poslednom čase výrazne opeknela, choroba tu krásu ako mávnutím čarovného prútika zničila.  Zo sexi herečky je teraz nevýrazná bleduľa, ktorá sa musí liečiť doma v posteli. Nebyť jej výrazných červených vlasov, bez mejkapu so smutným výrazom na tvári, by ju zrejme spoznal iba málokto.

„Moji drahí milovaní... Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých v najbližších dňoch sklamem, ale vysoko nasadené pracovné tempo v posledných dňoch sa podpísalo na mojom zdraví a zapálené priedušky ma donútili ostať na čas v posteli,“ vysvetlila svojim fanúšikom Barbora, čo sa jej stalo.

„Takže minimálne do piatku ruším všetky spevácke akcie, koncerty a vystúpenia, ktoré boli naplánované, a napriek všetkému sa budem snažiť vzchopiť na sobotňajšiu premiéru v Radošinskom naivnom divadle. Prosím držte palce, ja vám to potom všetko vynahradím! Dávajte si pozor, papajte vitamíny a nestresujte sa, nech nedopadnete ako ja! Bozkávam,“ dodala na Instagrame Švidraňová. Treba však uznať, že Barbora má odvahu, keď sa nehanbi zverejniť aj svoju, nie práve ideálnu fotografiu. Toto by zrejme neurobila každá celebritka...

Barboru Švidráňová choroba zmenila na nepoznanie.
Zobraziť galériu (9)
Barboru Švidráňová choroba zmenila na nepoznanie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu