Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Švidraňová tak ako ju nepoznáte: Barbora, kde si tie prsiská doteraz skrývala?!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (7)
Barbora Švidraňová

BRATISLAVA – Je z nej sexi šupa! Herečka Barbora Švidraňová (28), ktorú diváci poznajú predovšetkým ako zákernú mrchu Karin Kučerovú z Búrlivého vína, či ako účinkujúcu v šou Tvoja tvár znie povedome, sa za posledné obdobie výrazne zmenila. A zdá sa, že si to už dnes blondínka aj sama uvedomuje. Pozrite, akú dráždivú a sexi foto pridala na sociálnej sieti.

Nekompromisná seriálová mrcha Barbora Švidraňová v poslednom čase výrazne opeknela. Počas prvej série šou Tvoja tvár znie povedome výrazne schudla, čo rozhodne pomohlo aj jej sebavedomiu a herečka odvtedy doslova žiari.

Vidieť to nielen na televíznej obrazovke, ale aj na jej fotografiách, ktoré zverejňuje na sociálnej sieti. A nie je tomu inak ani tentokrát. Pred pár dňami totižto zverejnila fotku, ktorá vám vyrazí dych. Barbora je na nej na nepoznanie.

Nastajlovaná blondínka s dokonalým účesom a mejkapom rafinovane poodhalila aj svoje bujné poprsie. To na prvý pohľad však pôsobí akoby jej k nemu dopomohol nejaký plastický chirurg... Alebo zaň vďačí dobrej push-up podprsenke?! Ťažko povedať, jedno je však isté, je z nej na zábere sexi šupa! Čo poviete?

Barbora Švidraňová sa na Instagrame pochválila fotkou, na ktorej je skutočne sexi.
Zobraziť galériu (7)
Barbora Švidraňová sa na Instagrame pochválila fotkou, na ktorej je skutočne sexi.

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu