Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pikantná nádielka slovenskej sexbomby: Bože, to sú ale prsiská!

Michaela Gašparovičová Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA - Ukázala obrie vnady! Známa slovenská modelka Michaela Gašparovičová (24) veľmi rada zvádza opačné pohlavie a o svoj sexepíl sa v pravidelných intervaloch ochotne delí aj so svojimi fanúšikmi na internete. No a v hlavnej úlohe samozrejme s tými najosvedčenejšími ženskými zbraňami. Blondínka sa však naposledy cvakla v takej póze, že jej XXL vnady išli každú chvíľu vypadnúť.

Sporo odeté telá a minimum oblečenia nie sú v súčasnej dobe žiadnou raritou. Svoje o tom vie aj blonďavá sexica Michaela Gašparovičová, ktorej fanúšikovské stránky sú priam zahltené hriešne odvážnymi zábermi v podprsenkách, plavkách, či pekelne vyzývavých outfitoch.


Panebože, tá je ale sexi! Pozrite, čo Gašparovičová vyvádza so svojimi prsiami!


Najnovšie to potvrdzuje aj jej horúci selfie záber, ktorým bezpochyby potešila najmä svojich mužských fanúšikov. Zvodná cicuška na ňom pózuje v tope s hlbokánskym výstrihom, čo by nebolo v tomto prípade nič neobvyklé, no z fotografie známej blondínky vám tentoraz zaiste padne sánka.

A môžu za to opäť raz jej obrie melóny. Modelke sa totiž gigantické prednosti drali von snáď zo všetkých strán a XXL vnady tak miestami pôsobili, že útlu blondínku dokonca prevážia. Nuž, milovníci nadrozmerných predností majú pri tejto sexici doslova raj na zemi.

Michaela Gašparovičová opäť stavila na svoje najväčšie esá. Jej mega bomby sú doslova neprehliadnuteľné.
Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová opäť stavila na svoje najväčšie esá. Jej mega bomby sú doslova neprehliadnuteľné.  (Zdroj: Instagram M.G.)

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu