Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gašparovičová sa už načisto zbláznila: Ďalšia plastika... TOTO sú najväčšie prsia na Slovensku!

Michaela Gašparovičová ukázala svoje nové megaprsia. Zobraziť galériu (6)
Michaela Gašparovičová ukázala svoje nové megaprsia. (Zdroj: Foto: Instagram M.G.)

BRATISLAVA - Plastiková blondínka Michaela Gašparovičová (24) znova prekvapila. O poriadny zhon sa tentoraz postarala svojím príspevkom na internete, v ktorom prezradila, že si ľahla pod nôž opäť. Nechala si totiž zväčšiť svoje už niekoľkokrát napumpované mega prsia. S výsledkom sa samozrejme pochválila aj svojím fanúšikom. Pozrite, takto vyzerá najväčší silikónový dekolt na Slovensku!

Modelka Michaela Gašparovičová alias Mia Bella je známa tým, že aj napriek mladému veku, má za sebou niekoľko plastických operácií. Početné úpravy sa na nej dokonca podpísali natoľko, že blondínka je už dnes v porovnaní s fotografiami z minulosti takmer na nepoznanie. Má napríklad upravený nos, zväčšené pery a niekoľkokrát napumpované prsia silikónom.


Viac ako 2 litre silikónu: Slovenské MEGA prsia idú opäť pod nôž... Budú OBROVSKÉ!


No a práve posledný spomínaný zákrok si Gašparovičová v týchto dňoch zopakovala znova. S horúcou novinkou sa totiž plavovláska už stihla pochváliť aj na sociálnej sieti, kde všetkým prezradila, že je opäť majiteľkou najväčšieho poprsia na Slovensku.

Svojich priaznivcov Michaela samozrejme nenechávala dlho v napätí a vynovený obrí dekolt ukázala v plnej kráse aj na fotografii. Neprehliadnuteľná Slovenka si do každého prsníka nechala voperovať vrecko s objemom až 1200 ml, čím sa skutočne stala nekorunovanou kráľovnou najväčších silikónov na domácej scéne. Či budú v tomto netradičnom „zápolení“ pokračovať za Miou aj ostatné vyumelkované krásky je otázne. Treba však dúfať, že sa tieto bizarné preteky o zvláštne silikónové prvenstvo už čoskoro zastavia.

​ 

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu