Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Studenkovej plastikový kamarát: Začal si s americkým Kenom!

Zdena Studenková a český Ken Robert Paulat Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková a český Ken Robert Paulat (Zdroj: Jan Zemiar)

Los Angeles - Čech Robert Paulat (36), ktorý už viackrát robil v spoločnosti garde Zdene Studenkovej (61), sa preslávil najmä svojím neštandardným výzorom. Na plastické operácie minul niekoľko tisíc eur a pripomína kamaráta plastovej bábiky Barbie. Teraz sa snaží preraziť aj za veľkou mlákou v reality šou, kde sa okrem iného zahľadel do iného Kena - Američana so slovenskými koreňmi.

Vyzerajú ako Kenovia, no na Barbie nie sú! Kamarát Zdeny Studenkovej Robert Paulat sa minulý rok rozviedol s bohatým českým podnikateľom a dnes je už opäť zadaný. Aktuálne sa totiž spoločne s ostatnými plastikovými kolegami objavuje v americkej reality šou, ktorá ho spojila aj s jeho terajšou láskou.

Jeho vyvoleným sa stal americký Ken Justin Jedlica, ktorý má slovenské korene. „S Justinom sa poznáme dva roky, dali sme si pár drinkov, a tak preskočila iskra,“ spomína pre portál super.cz na ich spoločné začiatky vyumelkovaný Čech. Ten sa k výzoru slávnej bábiky dopracoval rovnako ako jeho partner, a to viacerými chirurgickými zásahmi.

Okrem nespočetných plastických operácii, ktoré im napomáhajú plniť ich hlavný cieľ – vyzerať ako ľudské verzie bábik, majú žijúci Kenovia spoločné aj záujmy, ktoré spolu zdieľajú nielen v americkej televíznej šou, ale aj v súkromnom živote. „Toho chlapa obdivujem, a to nie len pre to, že má 18 implantátov v tele, ale preto, aký je. Uvedomil som si, že on je ten správny človek pre mňa,“ neskrýva svoje city český model.

Viac o téme: Zdena StudenkováRobert Paulat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu