Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Studenková poriadne naložila mladým kolegom: Sú z nich kreténi!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (4)
Zdena Studenková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zotrela ich rovno pred kamerami! Zdena Studenková (62) je známa tým, že si servítku pred ústa nekladie. Na rovinu povie, čo si myslí a nad tým, ako na to zareaguje okolie, sa ani nepozastavuje. Najnovšie to dokázala aj v jojkárskej šou Inkognito. Otvorila ústa a poriadne naložila mladým hereckým kolegom... Sú z nich vraj kreténi!

Zdena Studenková vzbudzuje medzi mladými hercami prirodzený rešpekt a tí majú z blondínky častokrát doslova strach. Vo štvrtok večer to v relácii Inkognito poznamenal aj moderátor Vlado Voštinár. To však nevedel, že tým naštartuje poriadne ostré vyjadrenie známej Slovenky. 

Priamo pred kamerami totiž povedala, čo si o začínajúcich umelcoch myslí. A žiadnu servítku si pred ústa, samozrejme, nekládla. „Len nech sa boja... Aspoň niekoho,“ zahlásila plavovláska. No čo nasledovalo potom, čakal už zrejme len málokto. Neskúsených hercov totiž označila... Ehm, no nazvime to, že dosť drsne. 

„Lebo oni sa za týždeň už neboja nikoho a ničoho a potom sú z nich tí kreténi, ktorí majú pocit, že keď sú na titulke, že sú herci,“ povedala na rovinu Studenková. No po tomto sa už hereckí nováčikovia budú Zdene zrejme oblúkom vyhýbať... Pre istotu!

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu