Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nebezpečný pád: Syn známej Slovenky sa dokaličil... Museli ho operovať!

Brigita Szelidová Zobraziť galériu (7)
Brigita Szelidová

BRATISLAVA – Namiesto zábavy zdesenie! Toto na vlastnej koži zažila pred pár dňami slovenská speváčka Brigita Szelidová(49), ktorá sa naposledy pripomenula v súťaži X Factor. Nestihla totiž zabrániť nešťastnému zraneniu jej syna Daduška Čikoša (10). Mladý talentovaný cimbalista sa tak dokaličil na preliezačkách, že ho museli okamžite operovať.

Ako v zlom sne  si bezpochyby pripadala uplynulý piatok večer speváčka Brigita Szelidová, ktorú si diváci pamätajú predovšetkým spred dvoch rokov z X Factoru. Tmavovláska má ale na konte spoluprácu s množstvom známych hudobníkov a v šoubiznise nie je žiadnym nováčikom. Spievala s Petrom Nagyom, Robom Grigorovom, Fredym Ayisim či s Cigánskymi diablami.

A talent od Boha nemá iba ona, ale aj jej desaťročný syn Daduško, ktorý hrá na cimbale a o mesiac mal vystúpiť práve na koncerte svojej mamy. No bohužiaľ, v piatok podvečer sa nepríjemne zranil. Na preliezačkách pri nákupnom centre na brehu Dunaja nebezpečne spadol a poriadne si dokaličil ruku.

Ako topky.sk zistili, chlapca museli lekári okamžite operovať. Potvrdila nám to aj Brigita. „Boli sme na preliezačkách, kde sa išiel na chvíľu zahrať, a tak nebezpečne spadol, že si zlomil viackrát ruku. Mal tie kosti nejako posunuté. Museli ho hneď v narkóze operovať. Ešte stále sme v nemocnici, snáď nás o pár dní pustia,“ priznala nám nešťastná speváčka, ktorej syn túto nehodu a zranenie tiež berie ťažko.

Jeho však vraj trápi úplne niečo iné ako jeho mamu, čo sa zranenia týka. Jeho viac hnevá a trápi, že nebude môcť hrať na koncerte ako to, že si zlomil ruku. Uvidíme, ako sa mu bude ruka hojiť a podľa toho sa rozhodneme, či bude na koncerte hrať. Alebo niečo vymyslíme, možno bude hrať jednou rukou. Jeho dedo tak hral kedysi v Hollywoode a zožal tak veľký úspech,“ poznamenala na záver Szelidová. Mladému talentovanému umelcovi prajeme skoré uzdravenie a nechajme sa prekvapiť, či sa objaví aj na májom koncerte svojej mamy.

Talentovaný cimbalista Daduško Čikoš si pred pár dňami dokaličil ruku, lekári ho museli ihneď operovať.
Zobraziť galériu (7)
Talentovaný cimbalista Daduško Čikoš si pred pár dňami dokaličil ruku, lekári ho museli ihneď operovať.

Viac o téme: Brigita Szelidová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu