Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská kráska v obchode len v priesvitnej bielizni: Fúha, to skúšaš na HOLÚ?!

Silvia Križanová Zobraziť galériu (4)
Silvia Križanová (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Modelka Silvia Križanová (28) patrí k Slovenkám, ktoré disponujú dokonalými ženskými krivkami. Na svojom tele tvrdo maká, a preto sa zaň rozhodne hanbiť nemusí. A ako vidno, ani sa nehanbí - svedčí o tom fotka, ktorú nedávno zavesila na sociálnu sieť Instagram. Kráska totiž po obchode pobehovala len v priesvitnej spodnej bielizni, ktorú si skúšala. Fúha, ale na holú pokožku?!

Silvia Križanová, ktorá sa v roku 2009 zúčastnila súťaže krásy Miss Universe SR, rozhodne nepatrí k hanblivým typom žien. Svedčí o tom množstvo fotiek, ktoré zverejňuje na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.


Odvážna FOTO slovenskej missky: Wau, veď ona je úplne holá!


Najnovšie tam kráska zavesila záber z obchodu so spodnou bielizňou. Tmavovláska si skúšala jeden zo sexi kúskov a veselo si v ňom pobehovala po predajni. Pôsobilo to pritom, že tmavovláska „prádielko“ skúšala úplne naostro. No nebolo to celkom tak... 

„Nebola som na nákupoch, ale na prezentácii jednej známej značky. Bielizeň som si v žiadnom prípade neskúšala na holú pokožku, ak by ste mali fotku v lepšej kvalite, tak pri priblížení by ste videli telové nohavičky so silikónovými bokmi,“ vysvetlila nám modelka. Hm, tomu sa teda hovorí finta!

Modelka Silvia Križanová po obchode pobehovala len v sexi spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (4)
Modelka Silvia Križanová po obchode pobehovala len v sexi spodnej bielizni.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Silvia Križanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu