Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi Kucherenko nezaháľa: Muž v base, ona sa vyzlieka za hriešne prachy!

Silvia Kucherenko s manželom Sergejom Zobraziť galériu (11)
Silvia Kucherenko s manželom Sergejom (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ide ďalej! Bohatý podnikateľ a manžel silikónovej krásky Silvie Kucherenko (33) Sergej (46) od polovice decembra sedí za mrežami v susednom Rakúsku. No jeho žena napriek tomu nezaháľa a bez problémov sa opäť vyzlieka za hriešne prachy. Nedávno totiž nafotila sexi zábery v spodnej bielizni, ktoré v sobotu odvysielala markizácka Smotánka.

Silvia Kucherenko sa donedávna s obľubou chválila na sociálnych sieťach svojím luxusným životom. No ako sa nedávno ukázalo, nie je všetko tak, ako to na prvý dojem vyzerá. Jej bohatého manžela v decembri zatkla rakúska polícia.

Podnikateľ má totiž na krku nielen obrovské dlžoby a exekúcie, ale predovšetkým bol obvinený slovenskou políciou, že pred 5 rokmi spôsobil firme, ktorú riadil, škodu  za takmer 8 miliónov. Hoci sa blondínka kvôli tomu na čas stiahla zo sociálnych sieti, dlho jej to nevydržalo a svojich fanúšikov i potenciálnych záujemcov o jej modelingové služby opäť zásobuje množstvom fotografií.

Nedávno dokonca silikónová kráska nafotila sexi zábery v spodnej bielizni, ktoré si mohli uplynulú sobotu vychutnať aj diváci markizáckej Smotánky. Kráska vystriedala niekoľko zvodných modelov. Spod čiernej podprsenky jej dokonca vykúkal aj prsník, zrejme stylisti neodhadli úplne jej veľkosť.

Okrem tmavej čipkovanej bielizne sa mamička štvorročného syna Alexandra predviedla aj v bledej, ku ktorej nechýbali ani dráždivé podväzky. Svojich fanúšikov nesklamala, ani čo sa luxusných doplnkov týka. Na fotenie si obula ikonické lodičky s červenou podrážkou v hodnote 2000 eur. A ako to  u Silvie býva zvykom, nechala si za toto fotenie podľa informácií Smotánky aj kráľovsky zaplatiť. Veď udržať si životný štandard, na aký bola doteraz zvyknutá, musí byť teraz pre ňu poriadne náročné... 

Silvia Kucherenko nedávno nafotila sexi zábery v bielizni.
Zobraziť galériu (11)
Silvia Kucherenko nedávno nafotila sexi zábery v bielizni.

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu