Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Temné pozadie Kucherenkovej luxusného života: Bol to klam... Ľudí obrali o peniaze!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (5)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Takto to celé je!? Silvia Kucherenko (33) sa donedávna s obľubou na sociálnych sieťach pýšila luxusným spôsobom života. Reči ako „šatkou od Louisa Vuittona utieram prach“ boli u nej na dennom poriadku. No hoci sa kráska chválila rozprávkovým bohatstvom, v skutočnosti je to vraj celé len veľký klam. Blondínka s manželom Sergejom (45) údajne v skutočnosti nič nevlastnia, na krku majú obrovské dlžoby a exekúcie. A navyše... Minimálne dvoch ľudí mali obrať o veľké peniaze!

Silvia Kucherenko sa do povedomia verejnosti dostala vďaka vzťahu s moderátorom Vilom Rozborilom. Potom si však ulovila boháča z Ukrajiny, Sergeja Kucherenka, ktorému napokon povedala aj svoje áno. A odvtedy sa blondínka pýši luxusným spôsobom života.

Veď ešte donedávna modelka zapĺňala svoje profily na sociálnych sieťach fotkami outfitov v hodnotách sedemročného platu bežného Slováka, či zábermi z luxusných dovoleniek. A dopĺňala ich povrchnými poznámkami, ktorými naznačovala, že v šatách za niekoľko stoviek eur doma upratuje a so šatkami od luxusných módnych značiek utiera prach. 

Nedávno sa však kráska na istý čas z virtuálneho sveta vytratila – dôvodom bolo zrejme zatknutie jej manžela, na ktorého bol vydaný medzinárodný zatykač kvôli obvineniu spred niekoľkých rokov. Ako sa však teraz ukázalo, „bohatá rodinka“ má toho na rováši oveľa viac. 

Týždenník Plus 7 dní totiž píše, že celé to ich rozprávkové bohatstvo je len jeden veľký klam. Nič vraj nevlastnia a na krku majú veľké dlžoby a exekúcie. Ozval sa im navyše istý bratislavský architekt, od ktorého vraj Kucherenkovci podvodným spôsobom vytiahli veľké peniaze. A nie je jediný, kto sa takto nechal oklamať.

Išlo vraj o dobre premyslené podvody. „Vtedy som ešte nevedel, kto sú Kucherenkovci. Stretli sme sa vďaka Sergejovmu právnikovi. Predstavil mi ho ako podnikateľa a či by som mu nemohol poskytnúť krátkodobú pôžičku 80 tisíc eur len na týždeň. Hneď bola pripravená zmluva, promptne vytlačená s notárskou zápisnicou. Poslal som im peniaze z účtu, na ktorý mi všetko za krátky čas vrátili,“ povedal o začiatku trpkej skúsenosti podvedený Slovák.

O niekoľko dní sa mu však dvojica ozvala s tým, že chce požičať 250 tisíc eur. Architekt im však nakoniec požičal len 120 tisíc. „Pýtal som sa Sergeja, či má čím ručiť alebo môže založiť nejaký byt. Povedal, že potrebuje zaplatiť nejakú licenciu. S právnikom argumentovali, že Silvia má toľko peňazí len v kabelkách, šperkoch a hodinkách, takže sa nemusím obávať. Takto som sa nechal obalamutiť,“ priznal dôverčivý architekt.

Ten do dnešného dňa svoje peniaze nevidel. A rovnako je na tom vraj aj jeho známy z Popradu, ktorý rovnakým podvodom (požičať si najprv menšiu sumu a vrátiť ju a potom zobrať väčšiu) prišiel o značnú sumu peňazí. Celá kauza sa vraj ťahá už dlhé dva roky a nič nevyriešili ani exekučné konania. Nuž, zdá sa, že tu platí staré známe: nie je všetko zlato, čo sa blyští. 

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu