Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kucherenko má už muža v slovenskej base: Za všetkým sú prachy!

Sergej Kucherenko s manželkou Silviou Zobraziť galériu (5)
Sergej Kucherenko s manželkou Silviou

BANSKÁ BYSTRICA - V decembri minulého roka sa modelke Silvii Kucherenko (33) obrátil život na ruby. Jej muža Sergeja totiž zatkli v Rakúsku a posadili ho do basy. Hoci bolo rozhodnuté o kaucii, podnikateľ sa von nedostal. Potrebné peniaze teda zrejme nemá, hoci sa jeho žena vždy chválila luxusným životom. Od stredy sedí Kucherenko dokonca vo väzení na Slovensku.

Silvia Kucherenko sa po svadbe s podnikateľom Sergejom vždy správala, akoby boli rozprávkovo bohatí. Občas sa však dostávali na povrch správy, že to nie je úplne pravda. Dokonca niektorí ľudia tvrdili, že ich manželia obrali o peniaze. 

Sergej má vraj na krku obrovské dlhy a exekúcie, navyše bol obvinený, že firme, ktorú riadil, spôsobil škodu v hodnote niekoľkých miliónov. Preto sa údajne Kucherenkovci stiahli zo Slovenska a žili v zahraničí. Potom sa však raz modelkin manžel rozhodol zájsť do Rakúska, kde ho zatkli na základe európskeho zatykača, ktorý vydal náš Špecializovaný trestný súd. 

Od decembra sedel v rakúskej base a keď bolo vydané rozhodnutie o jeho premiestnení na Slovensko, bránil sa tomu-zubami nechtami. No napriek tomu, že bola stanovená kaucia 200 000 eur, nikto ho z väzenia „nevykúpil”. Ako sa Nový čas dozvedel od rakúskej sudkyne, kaucia zaplatená nebola. A Kucherenko bol už dokonca v stredu vydaný na Slovensko, keďže svoju predchádzajúcu námietku medzitým stiahol. Televízia Joj informovala, že momentálne sedí vo väznici v Banskej Bystrici. 

Sergej Kucherenko v pátraní polície
Zobraziť galériu (5)
Sergej Kucherenko v pátraní polície

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu