Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Mrazivá spoveď Weiterovcov: Toto sme si nezaslúžili!

Otto Weiter a jeho manželka Andrea Fisher sa trápia. Zobraziť galériu (5)
Otto Weiter a jeho manželka Andrea Fisher sa trápia.

BRATISLAVA – Trápenie, slzy a smútok! Spevák a podnikateľ Otto Weiter (60) spolu s manželkou Andreou Fisher aktuálne hviezdia v jojkárskej šou Sladký život. Diváci tak okrem ich honosnej vily mohli na obrazovkách vidieť aj to, ako sa umelec snaží pomôcť svojmu synovcovi Filipovi (20). Ten si totiž kvôli svojej lenivosti nevie nájsť ani udržať poriadnu prácu. Topkám sa však podarilo zistiť, že ich ochota sa im ani tentokrát nevyplatila. A namiesto úsmevov a rodinnej idylky, ktorú vidieť pred kamerami, je to v reálnom živote úplne inak.

Zaprel ich! Spevák Otto Weiter, ktorý sa v posledných dňoch objavuje v jojkárskej relácii Sladký život, dotiahol pred kamery aj svojich blízkych. Okrem manželky, speváčky a podnikateľky Andrey Fisher, sa na obraze často ukazuje aj jeho krstný syn Filip, ktorému sa známy umelec snažil nájsť prácu. Okrem toho chcel, aby sa ako rodina čoraz viac stretávali. Diváci mali možnosť vidieť ich spoločnú grilovačku, cvičenie v posilňovni, či ako spoločne pracovali na výrobe ich hudobnej relácie.

No namiesto rodinnej idylky a sladkého života prežívajú manželia Weiterovci mimo kamier krušné chvíle. Topkám sa podarilo zistiť, že ich synovec, o ktorého sa starali od mala, platili za neho všetky dlhy a účty, ich jednoducho odvrhol. Vraj už s nimi nechce mať nič spoločné. Aby toho nebolo málo, strpčuje život aj ďalšiemu členovi ich rodiny.

Zaujímalo nás preto, čomu  Weiterovci pripisujú, že sa takto mladík zachoval a prečo ich odvrhol, keď sa o neho celé roky starali. „Keby to Filip teraz počúval, tak by povedal, aké staranie, že my nie sme žiadna rodina. Ale je pravdou, že keď sa narodil, tak som sa o neho starala, lebo jeho maminka Eva Mária Uhríková bola dlhé roky rozcestovaná, keďže spievala, a neskôr Evka zomrela, a tak som sa stala jeho poručníčkou, lebo nikoho nemal. Všetky finančné problémy som si zobrala na seba, vybavili sme mu školu, 4 roky sme mu ju platili, boli tam veľké problémy s domom, ktorý zdedil, aj o to sme sa postarali. Vybavili sme mu robotu, ale on je strašne nezodpovedný a prišiel o ňu,“ uviedla nás so slzami v očiach do rodinnej problematiky speváčka.

 „Chyba je asi v tom, že mal tej lásky toľko zo strany rodiny, že bol zvyknutý, že všetko má a že nemusí nič, ale treba platiť účty a on nič neriešil. Ten zlom nastal tým jeho novým vzťahom. Vždy sme boli spolu, vždy sme boli rodina, aj keď urobil milión chýb. Akonáhle si našiel tento vzťah, ktorý sme od začiatku podporovali, tak sa to zlomilo. On sa rozhodol, že sa vykašle na všetky povinnosti. On povedal, že oni sú jeho rodina a my nie. Trvá to tak od leta, vtedy sa to zlomilo a prestal komunikovať. Ešte pred nakrúcaním, na ktorom sme sa dohodli, za čo dostal aj peniaze. Nestaral sa ani o dom, ktorý zdedil, býval iba u nich. Mysleli sme, že ho to natáčanie naštartuje, ale stal sa presný opak. Jednoducho nám odvetil, že končí s našou rodinou, že on má inú rodinu. Ale zavrhnúť rodinu kvôli novej partnerke?!“ spytujú sa manželia sami seba, ktorých táto situácia veľmi trápi.

„Nechápem prečo je teraz na nás urazený. Nechápem, ako mohol povedať, že nie sme jeho rodina,“ smutne konštatuje Andrea, ktorá sa s manželom dohodla, že už synovca nebudú naďalej financovať. „Už mu nedávame peniaze, už nie. Platili sme mu dovolenky, všetko. Už teraz sa nestretávame. A som smutná, že tento rok nebol schopný prísť k nám ani na vianočné sviatky podať ruku, keď tie predtým sme pozvali aj jeho priateľku, z čoho bola ona nadšená,“ prezradila uplakane podnikateľka, ktorá je inak silná žena.

„Zrejme by si mal zaspomínať, čo všetko sme mu dali, čo sme spolu zažili. My mu to nevyčítame, len nás to trápi. Andrejka, nespí, trápi sa, plače neustále, ničí jej to zdravie. Aj mňa to štve, ale ja som chlap, beriem to ináč, ale tiež nespávam. Trápi nás aj fakt, ako sa zachoval k Andrejkinu bratovi, ktorý z vlastných peňazí financoval dom, ktorý síce Filip zdedil, ale nikdy sa oň nestaral,“ dodal na záver zničený Otto, ktorý si spolu s manželkou praje zrejme jediné: Aby si Filip vstúpil do svedomia a uvedomil si, že rodina je to najviac, čo v živote môže mať.

Viac o téme: Otto WeiterAndreaFishe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu