Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce odhalenie o Weiterovcoch: Pretvárka skončila!

Otto Weiter a jeho dcéra Nikola Zobraziť galériu (4)
Otto Weiter a jeho dcéra Nikola (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA/LAS VEGAS - Takto to naozaj je! Okrem Otta Weitera (59) je v rodine Weiterovcov verejne známa aj jeho dcéra Nikola (24). Tá sa už niekoľko rokov úspešne venuje fitnessu. Jej otec tak na ňu musí byť naozaj pyšný. Ako sa však najnovšie ukázalo, možno to tak ani nie je. Mladá brunetka totiž odhalila, že ich dobré vzťahy boli doteraz len jedna veľká pretvárka.

Slovákom je okrem speváka Otta Weitera čoraz viac známa aj jeho dcéra Nikola. Tá sa už niekoľko rokov úspešne venuje fitnessu a na svetových súťažiach zožala nejeden úspech. Všetci teda pokladajú za samozrejmé, že jej slávny otec je na ňu maximálne hrdý.

V rámci ich vzájomných vzťahov to vyzeralo, že dvojica na seba nedá dopustiť a sú si naozaj blízki. Nasvedčovali tomu napokon aj rozhovory, ktoré ešte pred pár rokmi spoločne poskytovali médiám. 

O to viac mnohých určite prekvapilo odhalenie, ktoré Nikola urobila včera vo Fun rádiu. Moderátor Matej Sajfa Cifra ju totiž kontaktoval v súvislosti s kauzou, ktorá sa aktuálne na Slovensku rieši. Na verejnosť sa dostala informácia, že mladá kráska si privyrába sexi tancovaním v jednom z klubov v Las Vegas. Jej otec sa vyjadril, že je z toho šokovaný. 

A práve toto Nikolu poriadne naštartovalo – pred celým Slovenskom preto na rovinu povedala, ako to medzi ňou a jej otcom naozaj je. Ten sa vraj o ňu vôbec nezaujíma a nič o nej nevie. Nedokáže si vraj nájsť ani chvíľu času, aby sa so svojou dcérou stretol.

Plavovláska dokonca pri slovách o svojej rodine zapochybovala, či známeho speváka do nej vôbec radiť. „Do mojej rodiny počítam mamu a starých rodičov. A keď sa bavíme o ďalšom členovi mojej rodiny – o mojom otcovi, ak sa tak dá nazvať – tak by som k tomu chcela povedať len toľko, že zbytočne volajú s akýmikoľvek otázkami jemu, pretože on o mne vôbec nič nevie, nikdy o mne nič nevedel a nikdy zrejme o mne ani nič vedieť nebude,“ začala rozprávať rozhorčená Nikol. 

„Aj keď sme sa chvíľu hrali, že je všetko strašne super, keď som bola úspešná fitnesska a on si pripisoval zásluhy, za čo sa ospravedlním mojej mame, pretože viem, že ju to vtedy veľmi ranilo a nebolo to voči nej vôbec fér – lebo ona môže za to, kým som. Vtedy som bola super dcéra a on bol pyšný otec. A keď sa má za mňa postaviť ako otec a povedať, že to nebude pravda, pretože poznám svoju dcéru a viem, že by nerobila nič, za čo by sa neskôr musela hanbiť, povie práve niečo naopak,“ nekládla si servítku pred ústa mladá športovkyňa.

Tá vraj v kontakte so svojím otcom nie je už celé dva roky... Za celý ten čas si totiž nedokázal nájsť chvíľu času, aby sa s ňou stretol. „To je pravda. Takže prosím všetky médiá, keď chcete vedieť a chcete odpoveď môjho rodiča, nevolajte jemu, volajte mojej mame, tá vám povie pravdu,“ dodala sklamaná dcéra. 

Weiterovú sme v tejto súvislosti oslovili aj my. Chceli sme vedieť, čo bolo dôvodom jej odcudzenia s otcom. Nič viac nám však k tejto téme povedať nechcela. „Pointa celého toho je v tom, že nerozumiem, prečo ľudia volajú s otázkami jemu, keď on o mne nič nevie. Trpím za jeho meno celý život. A keď príde na lámanie chleba a má pri mne stáť ako otec, očistí si ruky a vyjadrí sa, že ma varoval, aby som niekam neskĺzla? A že je v šoku? Jasné, že je. Keby sa o mňa zaujímal, ako sa patrí, vedel by presne, o čo ide,“ povedala nám fitnesska. No, zdá sa, že nie všetko, čo sa na prvý pohľad zdá ideálne, také aj skutočne je. 

Celý rozhovor s Nikolou Weiterovou, ktorý včera odznel na Fun rádiu, si môžete vypočuť tu >>

Viac o téme: Nikola WeiterováOtto Weiter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu