Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Toto snáď nie je pravda: Waiterovci si počas leta zažili hotové peklo!

Weiterovci prežili hotové peklo. Zobraziť galériu (13)
Weiterovci prežili hotové peklo.

BRATISLAVA - Ako zo zlého filmu! Spevák a podnikateľ Otto Weiter (61) spolu s manželkou Andreou Fischer sú neustále pracovne vyťažení, a tak sa na tohtoročné spoločné leto pri mori veľmi tešili. Namiesto oddychu však prišla jedna rana za druhou a zažili hotové peklo!

Takéto spackané leto ešte nemali a snáď už ani mať nebudú! Spevák a podnikateľ Otto Weiter nám spolu s manželkou Andreou Fischer prezradili, že počas letných dní si slnko a more veľmi nevychutnali aj napriek tomu, že to mali v pláne.

Oddych pri mori im prekazilo niekoľko zranení. „Leto malo byť fantastické, mali sme byť v Chorvátsku, mali sme byť dvakrát v Taliansku i v Rumunsku, kde sme mali aj koncertovať, všetko však padlo, nakoľko človek mieni a Pán Boh mení. Všetko sa mi počas týchto mesiacov zrúcalo, že neviem ani, že bolo leto,“ rozhovorila sa Andrea, ktorú doplnil manžel Otto: „Všetko sme museli zrušiť, pretože sa Andrejke naozaj „darilo“. A nevyšla nám ani dovolenka, na ktorej sme chceli vypnúť aspoň na 5 dní.“

A čo sa jej presne stalo? „Prvýkrát sa mi šmykla konzerva na doske a rozrezala som si ruku, takže ma zašívali, 6 -7 stehov som tam mala. To bolo strašné. Úplne do hĺbky to bolo. Ale nemám ani jazvu, fantastický lekár mi to šil,“ pochválila sa speváčka, ktorej sa však smola lepila na päty ďalej.

„Potom sme neustále koncertovali, neskôr sme nakrúcali reláciu v Brezne, a keď sme odchádzali, chcela som si zobrať bundu. A keďže máme strašne vysoké roll dory, vyskočila som na stoličku, ktorá nebola pevná, a zvrtlo sa mi koleno. Tvárila som, že je všetko ok, ale noha mi strašne napuchla, tak sme išli do nemocnice, kde mi povedali, že okamžite treba ortézu a treba s tým niečo robiť. Ja som odmietla, nakoľko sme museli odrobiť akciu, kde sme nielen spievali, ale aj moderovali,“ s ťažkým srdcom nám porozpráva nepríjemný zážitok umelkyňa, ktorá priznala, že mala vtedy slzy na krajíčku.

Akciu napriek ťažkému zraneniu zvládla a odspievala, aj keď na stoličke. Tým sa jej „peklo“ však nekončilo. Hoci noha ešte nie je vyliečená a zrejme ju čaká operácia, osud jej do cesty postavil ďalšie nepríjemné zranenie. Počas nedávnej veternej smršte ju vážne zranil padajúci strom.

„Počas tej víchrice sme rýchlo schovávali kvetináče a veci na terase. Nečakane sa zlomil náš 20-metrový strom. Doteraz nechápeme, ako je to možné... Našťastie ju však nezasiahol samotný strom, ale len konár do tváre. Ona si nič z toho nepamätá. Zatiahol som ju dovnútra, veľmi krvácala na tvári, naozaj veľmi. To zranenie na obočí bolo roztrhnuté až na lebku, mal som dojem, že má otras mozgu, pretože bola mimo, aj keď reagovala, ale to vidíte, že nereaguje normálne. Tak som zavolal sanitku, ale aby sa dostala vôbec ku nám, keďže nebola elektrika a v daždi, tak som musel ten strom píliť, aby sa dali otvoriť dvere,“ opísal nám hrôzostrašný zážitok Otto, ktorý na to len tak nezabudne. 

„Odviezli ma do nemocnice. Ranu na hlave mi našťastie zašíval ten istý doktor, ktorý mi šil aj ruku, tak som bola rada, lebo naozaj odviedol skvelú prácu,“ dodala na záver Andrea, ktorá je síce nešťastná, že si toto leto vôbec neoddýchla, ale je rada, že jej zranenia nedopadli horšie. Prajeme skoré uzdravenie... Fotografie padnutého stromu i aktuálne foto Weiterovcov nájdete v našej GALÉRII».

Viac o téme: Otto WeiterAndrea Fischer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu