Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľká HANBA českej hviezdy: Div, že sa pod zem neprepadol!

Jan Kalousek sa po piatich rokoch vrátil na hudobnú scénu a hneď zažil veľkú hanbu. Zobraziť galériu (5)
Jan Kalousek sa po piatich rokoch vrátil na hudobnú scénu a hneď zažil veľkú hanbu.

PRAHA - Čo to vyvádzala?! Fanúšikovia českého speváka Jana Kalouska (54) majú veľký dôvod na radosť. Hviezda sa totiž po piatich rokoch odmlky opäť vrátila do hudobného sveta. A už má za sebou aj prvý koncert. No viac ako jeho spevácky výkon si prítomní hostia budú zrejme pamätať jeho švagrinú. Tá sa tak rozohnila, že všetkým ukázala rozkrok aj bradavku!

Uplynulo už takmer 5 rokov, čo sa český spevák Jan Kalousek rozhodol odísť z hudobnej scény. Chcel sa venovať politike, no dlho pri nej nevydržal. A v týchto dňoch už hlási svoj veľký comeback. Fanúšikovia si tak v utorok po dlhej dobe mohli vychutnať opäť jeho koncert.

No viac ako spevákovo vystúpenie si prítomní hostia budú zrejme pamätať vyčíňanie jeho divokej príbuznej. Reč je konkrétne o partnerke jeho brata, ktorá sa mu postarala o poriadnu hanbu. Dobre naladená ryšavka si zjavne spev svojho švagra natoľko užívala, že pri odviazaných tančekoch odhalila viac, ako zrejme chcela. 

Svoju červenú sukňu totiž dvíhala doslova až ku nebesám, a tak sa všetkým prítomným naskytol pohľad na jej rozkrok v nohavičkách. Ten len decentne zahaľovali pančušky telovej farby. Ródeo na parkete sa však odhalením „čo skrýva pod šatami“ neskončilo. Jej nadupaný dekolt totiž rovnako nezvládol divoké pohyby a jedno z pŕs sa pomaly predieralo von, až jej z hlbokého výstrihu vyliezla bradavka. No div, že sa hudobník od hanby pod zem neprepadol. 

Švagriná speváka Jana Kalouska to na jeho koncerte poriadne roztočila. V tanečnom zápale ukázala rozkrok.
Zobraziť galériu (5)
Švagriná speváka Jana Kalouska to na jeho koncerte poriadne roztočila. V tanečnom zápale ukázala rozkrok.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jan Kalousek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu