Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čokoládová kráska žiari šťastím: Nemala ani bruško a... Narodil sa jej syn!

Tyra Banks Zobraziť galériu (6)
Tyra Banks (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americká modelka a herečka Tyra Banks a fotograf Erik Asla sa stali rodičmi. Chlapca, ktorému dali meno York Banks Asla, vynosila náhradná matka. Americkému týždenníku People radostnú správu potvrdili zástupcovia 42-ročnej Banks, ktorá mala problémy s otehotnením.

"Neskutočne sa tešíme z nášho chlapčeka. Prešli sme si neľahkou cestou, ako som už predtým prezradila. Ale na konci tunela bolo pre mňa a jeho otca krásne, jasné svetlo," uviedla herečka vo vyhlásení.

"Keď sa zahľadím do krásnych očí môjho syna, myslím na všetkých ľudí, ktorí majú problémy s otehotnením či vynosením dieťaťa a každý deň sa za nich budem modliť," dodala. Banks takisto prostredníctvom služby Instagram zverejnila fotografiu detskej čiapky, pričom v pripojenom texte sa poďakovala žene, ktorá vynosila Yorka.

Tyra Banks odštartovala kariéru ako modelka, vďaka čomu sa dostala do povedomia verejnosti najmä po roku 1990. Venuje sa aj produkovaniu, herectvu, príležitostnému spievaniu a študovala tiež na univerzite v Harvarde. Účinkovala vo filmoch Divoké kočky (2000), Halloween: Vzkriesenie (2002), Mamin frajer je postrach (2007) alebo Tropická búrka (2008). V rokoch 2005 až 2011 uvádzala v televízii vlastný program The Tyra Banks Show. 

Viac o téme: Tyra BanksErik Asla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu