Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čerstvý otecko z One Direction: Svojmu synovi dal »mocné« meno!

Louis Tomlinson Zobraziť galériu (4)
Louis Tomlinson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Louis Tomlinson z anglicko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction a losangeleská stylistka Briana Jungwirth dali synovi meno Freddie Reign. Slovo reign pritom v angličtine znamená mocný. Chlapček, ktorý prišiel na svet 21. januára v Los Angeles, ponesie priezvisko 24-ročného interpreta.

Rodák z anglického Doncasteru prezradil novinku prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter a služby Instagram. Kompletné znenie mena však zverejnila až Jungwirth, ktorá približne hodinu nato zdieľala fotografiu seba a bábätka. Správa o tom, že je tehotná, sa dostala na verejnosť v júli. 

Louis Tomlinson so svojím
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Louis Tomlinson)

Louis Tomlinson sa stal známym vďaka formácii One Direction, ktorú spolu s ním pôvodne tvorili Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu tento rok v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke.

Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. 

Viac o téme: Louis Tomlinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu