Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Skrúcaného trapas pred kamerami: Juj, Štefan, toto ti nevyšlo!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Toto snáď nie! Štefan Skrúcaný (55) je známy predovšetkým svojím humorom. Ako herec, moderátor, či spevák vie vždy zabaviť akékoľvek publikum. A nebolo to inak ani pri nedávnom nakrúcaní charitatívneho koncertu, kde vystupoval. No manžel známej markizáckej moderátorky Eriky Judínyovej (44) bol tentoraz skôr na posmech. Je totiž nepochopiteľné, čo si na seba navliekol.

Srdce na správnom mieste! Štefan Skrúcaný patrí k osobnostiam slovenského šoubiznisu, ktoré sa zapájajú do charitatívnych projektov. Neodmietol preto ani účinkovanie na koncerte Úsmev ako dar.

Na nakrúcaní bol však tak trochu na posmech. Známy herec a humorista si totiž obliekol obtiahnuté a naozaj veľmi krátke nohavice. Tie mu siahali vysoko nad členky a vykúkali mu z nich čierne ponožky. Skrúcaný tak pôsobil, akoby mu spodnú časť odevu na poslednú chvíľu požičal niekto mladší a hlavne o dosť menší.

Samozrejme, v móde je dnes všetko možné a trendy sú rôznorodé. Oslovili sme preto stylistu Ivana Bednárika a zisťovali, či ide o nami nepochopený štýl alebo módny trapas. „Pán Skrúcaný asi v poslednom čase podrástol, lebo na nohaviciach mu teda z dĺžky chýba dobrých 10 cm. No krátke nohavice. Erika asi neskontrolovala. Trendom v pánskej móde sú určite 3/4 vyhrnuté nohavice  s farebnými ponožkami a trebárs s teniskami, ale v tomto prípade, pri obleku, je to iba... no krátke nohavice,“ odvetil nám Bednárik.

Tentoraz to teda hercovi jednoducho nevyšlo. Štefan, kašli na experimenty a buď sám sebou, vtedy ti to najviac pristane...

Štefan Skrúcaný sa navliekol do takýchto krátkych nohavíc.
Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný sa navliekol do takýchto krátkych nohavíc.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Štefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu