Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Skrúcaného nový džob v telke: Toto je fakt divočina... Štefan, trúfaš si?

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (4)
Štefan Skrúcaný (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Opäť bude hviezdiť v telke! Štefan Skrúcaný sa už dlhšiu dobu neukazoval ako zabávač v žiadnej pravidelnej relácii. Čoskoro si to však bude môcť opäť užiť do sýtosti. Televízia Markíza ho totiž angažovala do šou Tvoja tvár znie povedome. V tej známe osobnosti predvádzajú vystúpenia známych spevákov - bez ohľadu na pohlavie. Pozrite, na čo si manžel moderátorky Eriky Judínyovej trúfol.

Herec Štefan Skrúcaný sa v blízkej dobe vráti na televízne obrazovky ako zabávač. Nie síce vo vlastnej relácii, ale v netradičnej speváckej šou, z ktorej sa nevypadáva. Zostava sa skresá až tesne pred finále. Všetci súťažiaci teda budú na obraze niekoľko týždňov zabávať porotu a divákov. 

Ide o program Tvoja tvár znie povedome, o ktorej ako prvý informoval portál mediaboom.sk. Televízia Markíza zatiaľ správy o tejto novinke nepotvrdila, ale zverejnila už prvých účinkujúcich. Na fotografii sú okrem Skrúcaného, ktorého mediálny server spomínal už pri prvotných informáciách, aj herečka Michaela Čobejová, moderátor Andrej Bičan, superstarista Lukáš Adamec, herečka a speváčka Barbora Švidraňová a markizácky redaktor Viktor Vincze. 

A diváci sa majú naozaj na čo tešiť. Nejde totiž o súťaž typu SuperStar, také jednoduché to známe tvár mať nebudú. V šou si totiž dopredu vyžrebujú nejakú spevácku hviezdu a potom budú predvádzať jej vystúpenie – buď podľa klipu alebo s využitím jej typických pohybov. 

Háčik je v tom, že absolútne nezáleží na pohlaví interpretov. A v tejto súvislosti nás samozrejme najviac zaujal najstarší známy účastník. Pokojne sa totiž môže stať, že Štefanovi Skrúcanému prischne nejaká mladá umelkyňa. To znamená, že bude spievať ako žena, vyzerať ako žena – vrátane úsporného kostýmu a výrazného mejkapu – aj tancovať ako žena. 

Pamätníci určite vedia, že Skrúcaný sa prezliekal za ženu už aj napríklad v muzikáli Klietka bláznov, odvtedy však uplynul už nejaký čas a nikto nemladne... Navyše, ak slovenskí tvorcovia budú nasledovať príklad svojich zahraničných kolegov, nevyhnú sa ani najkontroverznejšej hviezdičke súčasnosti Miley Cyrus. A potom to môže vyzerať nejako tak, ako vo videu pod článkom. Štefan, trúfaš si?! 

Manželovi moderátorky Eriky Judínyovej sme túto otázku položiť nestihli, keďže televízia Markíza zatiaľ nedovolila účinkujúcim o šou rozprávať. A tak nás Skrúcaný slušne zarazil hneď v úvode. „Rád by som vám odpovedal na otázky, ale džentlmensky sme sa dohodli, že zatiaľ o tom rozprávať nebudeme,” povedal nám. 

VIDEO: Miley Cyrus a Beyoncé v podaní mužov v šou Your face sound familiar

muž ako beyoncé

Viac o téme: Štefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu