Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Skrúcaný strápnil Judínyovú pred celým Slovenskom: Erika, toto ti fakt nejde!

Štefan Skrúcaný prezradil v televízii, že jeho polovička Erika Judínyová nepatrí k najlepším šoférom. Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný prezradil v televízii, že jeho polovička Erika Judínyová nepatrí k najlepším šoférom. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ohovoril ju! Štefan Skrúcaný (55) je známy svojím zmyslom pre humor. Niekedy však jeho vtipné poznámky, ktoré bavia divákov, môžu byť skôr na škodu. Svoje by o tom najnovšie vedela rozprávať jeho manželka Erika Judínyová (44). Tú totiž zabávač včera strápnil doslova pred celým Slovenskom.

V pondelok opäť známe osobnosti v jojkárskej šou Inkognito hádali meno jedného zo svojich kolegov. Tajným hosťom bol herec a zabávač Štefan Skrúcaný. Jeho identitu uhádol Michal Hudák, ktorý je zhodou okolností aj jeho susedom v paneláku. Dokonca aj parkovacie miesta majú hneď pri sebe. 

No a práve spomienka na to, ako stoja ich autá, sa stala kameňom úrazu. Skrúcaný totiž okamžite reagoval „vtipnou“ poznámkou, ktorou pred celým Slovenskom strápnil svoju manželku, markizáčku Eriku Judínyovú. Hudák totiž naznačoval, že by bolo fajn, keby Štefanovo auto zastavilo na jeho mieste častejšie a aspoň by sa videli viac, než len vo výťahu. 

A toho sa jeho sused a kolega hneď chytil. „Ja som si zas myslel, že narážaš na to, že Erika, moja manželka, parkuje cez jeden a štvrť parkovacieho miesta, že radšej si, keď tam parkujem ja. Že sa dostaneš na svoje parkovacie miesto,“ zahlásil Skrúcaný, čím vlastne pred tisíckami divákov naznačil, že markizáčka je nanič šoférka – minimálne teda pri parkovaní svojho tátoša. No, toto asi Judínyovú nepotešilo. 

Viac o téme: Erika JudínyováŠtefan SkrúcanýInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu