Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zdravotné ťažkosti »búrlivého« Maštalíra: Skončil na infúziách!

Tomáša Maštalíra vraj pred pár dňami potrápilo zdravie. Zobraziť galériu (4)
Tomáša Maštalíra vraj pred pár dňami potrápilo zdravie.

BRATISLAVA - Tomáš Maštalír (38) patrí k najúspešnejším slovenským hercom. Veď len čo skončil seriál Chlapi neplačú, v ktorom stvárňoval hlavnú postavu, hneď dostal angažmá v úspešnom Búrlivom víne. Navyše pôsobí aj vo viacerých divadelných hrách... No a práve vysoké životné tempo sa mu podľa našich informácií malo pred pár dňami vypomstiť. Jeho telo jednoducho vypovedalo svoju službu a skončil na infúziách.

Uplynulé dni boli pre herca Tomáša Maštalíra poriadne krušné. Podľa informácií, ktoré sa k nám dostali, totiž umelca potrápili zdravotné problémy. Jeho stav si dokonca vyžiadal lekársky zásah.

Podľa nášho zdroja jeho telo jednoducho prestalo poslúchať a umelec skončil na infúziách. „Keď vyhľadal lekársku pomoc, už ledva stál na nohách,“ povedal nám informátor. No dnes sa už vraj opäť cíti dobre. Snažili sme sa preto v tejto súvislosti osloviť aj samotného Maštalíra, no na naše telefonáty neodpovedal. 

Ktovie teda, čo stálo za hercovým zdravotným kolapsom. Jedným z dôvodov bude zrejme aj jeho vysoké pracovné tempo. Veď okrem Slovenského národného divadla, v ktorom aktuálne pôsobí až v desiatich inscenáciách, natáča aj markizácke Búrlivé víno. A to je priveľa aj pre skúseného profesionála, nemyslíte?

Viac o téme: Tomáš Maštalír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu