Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pociskovú už potichu odpratali z Búrlivého vína: Odchádzala s plačom!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (6)
Nela Pocisková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Definitívny koniec! O tom, že Nela Pocisková (25) chce v Búrlivom víne skončiť, sa šuškalo už dlhšie, definitívne rozhodnutie však padlo až uplynulú jeseň. Celý proces jej odchodu zo seriálu zrejme urýchlil fakt, že otehotnela. Zaujímavosťou však je, že kráska sa na televíznych obrazovkách už hodnú chvíľu neobjavuje. Televízia ju zo seriálu odpratala už pred týždňom a urobila to naozaj potichu. Pri jej posledných scénach neplakali len diváci, ale aj samotná herečka.

Čo sa týka vyťaženosti, Nela Pocisková patrí jednoznačne k top herečkám. Účinkuje v niekoľkých muzikáloch, koncertuje, vystupuje na súkromných akciách... A doteraz bola aj hviezdou seriálu Búrlivé víno.

Uplynulú jeseň sa však rozhodla, že po troch rokoch v seriáli končí. Dôvodom mala byť únava a celkové vyčerpanie. No definitívna bodka za jej účinkovaním v markizáckom počine zrejme padla, až keď sa dozvedela, že čaká bábätko s partnerom Filipom Tůmom.


Tajomstvo prezradené: Nela Pocisková je tehotná!


Herečka sa preto s produkciou dohodla, že postava Niny Dolinskej, ktorú stvárňuje, v siedmej sérii odcestuje do zahraničia. No zdá sa, že kompetentní sa s jej odchodom trochu poponáhľali. Podľa údajov, ktoré sa uvádzajú v markizáckom archíve, sa totiž aktuálne vysiela ešte len šiesta séria. No mladá vinárka sa už v týchto chvíľach na obrazovkách neobjavuje - pred týždňom sa z deja potichu vytratila.

A to doslova. Seriálová Nina sa rozlúčila so všetkými blízkymi, pobalila si kufre a odcestovala do Rakúska - presne tak, ako sa hovorilo, že z Búrlivého vína odíde. Zaujímavosťou však je, že jej posledné chvíle v seriáli prebehli bez akéhokoľvek povšimnutia. Televízia na ne neupozornila ani len na Facebooku. 

Zato jej verní fanúšikovia ho svojimi správami doslova zaplavili. „Ninuška (Nela Pocisková) bude chýbať. Bez nej bude v Búrlivom tak smutno, otupno,“ objavilo sa na oficiálnej stránke seriálu. „Keď Nina skončí s Búrlivým vínom, tak to úplne zabijete. Nech je Nina tehotná, ale nech neskončí,“ zhodovali sa diváci. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú herečku, nech nám prezradí, aké pocity sprevádzali jej odchod z Markízy. Na našu správu však doposiaľ neodpovedala. No stavíme sa, že boli podobné ako na televíznych obrazovkách. Brunetke totiž v posledných scénach vyhŕkla nejedna slza. 

Viac o téme: Nela PociskováBúrlivé víno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu