Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kedysi sexsymbol a dnes... Toto je vážne Maštalír?!

Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Fúha, to je ale zmena! Slovenský sexsymbol Tomáš Maštalír (39) sa vo väčšine seriálov predstavuje v úlohe pozitívnych fešných hrdinov. O to šokujúcejší bol preto pohľad na to, ako vyzerá lámač ženských sŕdc dnes. Sexi herca by ste totiž v jeho aktuálnom projekte doslova nespoznali!

Herec Tomáš Maštalír je už roky považovaný za jedného z najsexi hercov domácich televíznych obrazoviek. Jeho fešný zjav oslovil aj mnohých režisérov, ktorí ho postupne začali obsadzovať do úloh hlavných hrdinov úspešných slovenských seriálov. V uplynulom období ho dokonca kvôli zmenenému imidžu začali prirovnávať aj k hviezde akčných trhákov - Jasonovi Stathamovi.

Najnovšie ale tento sympatický umelec prikývol na účinkovanie v novom komediálnom seriáli s názvom Divoký Zapadákov, ktorý sa bude niesť v autentickom westernovom štýle. No a práve tu sa Tomáš predstaví divákom v – pre neho – skutočne netradičnej úlohe. Uhladený elegán sa totiž premení na muža s poriadne zanedbaným vzhľadom.

Postará sa o to originálny dobový kostým drsného pištoľníka, či rozcuchaná parochňa pod kovbojským klobúkom. Jeho nie príliš lichotivý výzor navyše znásobí aj čierna páska, ktorú bude mať herec nasadenú cez jedno oko. No, slovenský sexsymbol bude jednoducho na nespoznanie!

Herec Tomáš Maštalír sa vo svojom novom projekte zmení na westernového kovboja - a to so všetkým, ako sa patrí.
Zobraziť galériu (5)
Herec Tomáš Maštalír sa vo svojom novom projekte zmení na westernového kovboja - a to so všetkým, ako sa patrí.  (Zdroj: foto: tv markíza)

 

Viac o téme: Tomáš Maštalír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu