Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z „malej” Berkyovej je kus ženy: Osem rokov po SuperStar opäť v telke!

Vierka Berkyová sa výrazne nezmenila, iba zoženštela. Zobraziť galériu (7)
Vierka Berkyová sa výrazne nezmenila, iba zoženštela.

BRATISLAVA - Už nemá sladkých 16! Vierka Berkyová (24) sa zviditeľnila v tretej sérii šou SuperStar, ktorú aj vyhrala. Veľmi rýchlo však z dohľadu verejnosti zmizla. Neskôr sa začali objavovať informácie o jej pobyte v Írsku, kde sa vydala a porodila synčeka. Teraz si ju pozvali Junior a Marcel do svojej relácie Nikto nie je dokonalý a vidno, že zo speváčky je už riadna žena. Vyzerá síce takmer rovnako, ale viditeľne staršie.

Dospela! Vierka Berkyová súťažila v tretej sérii speváckej šou SuperStar, kde moderátor Martin Pyco Rausch volal ju a jej kolegyne „malé pivá”. Na to si zaspomínala brunetka aj v relácii Nikto nie je dokonalý.

Ako však prezradila, v Írsku – kam po súťaži odišla – sa účasťou v projekte príliš nechválila. „Väčšinou sa tým nepriznávam,” povedala Juniorovi a Marcelovi matka takmer trojročného syna. 

Ako sa mohli diváci presvedčiť na vlastné oči, Vierka sa za 8 rokov od víťazstva v SuperStar takmer nezmenila. Vyzerá v podstate rovnako, len vidieť, že už nie je pubertiačka, ale dospelá žena. Pribudli jej akurát „dospelácke” kruhy pod očami a už nepôsobí tak hanblivo ako kedysi, je o čosi sebavedomejšia.

Viac o téme: Vierka Berkyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu