Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúci krok stratenej Vierky Berkyovej: Kvôli sekte sa vrátila na Slovensko!

Vierka Berkyová Zobraziť galériu (5)
Vierka Berkyová

BRATISLAVA - Vrátila sa späť! Vierka Berkyová (25) sa pred desiatimi rokmi dostala do povedomia verejnosti vďaka speváckej šou SuperStar, ktorú napokon aj vyhrala. No namiesto toho, aby vydala album a odštartovala svoju hudobnú kariéru, sa prekvapivo presťahovala do Írska. Po dlhých rokoch v zahraničí však tmavovláska hlási veľký návrat na Slovensko. Kvôli údajnej sekte!

Vierka Berkyová v roku 2007 zahviezdila v speváckej šou SuperStar. No namiesto toho, aby vydala svoj vlastný album a rozbehla hudobnú kariéru, šokovala verejnosť náhlym odchodom do zahraničia. Tam si potom tmavovláska založila rodinu a... Najnovšie sa pridala k náboženskému spoločenstvu, ktoré podľa očitých svedkov pripomína sektu.

V dnešnom Teleráne prezradila, že práve kvôli svojim novým záujmom sa nadobro vrátila na Slovensko. Už dva mesiace žije v Liptovskom Mikuláši. „Vrátila som sa, nie som tu na dovolenke, rozhodli sme sa prísť bývať na Slovensko,“ povedala Berkyová, ktorá ale odmieta, že by bola členkou sekty a tomuto označeniu sa bráni. „My nie sme sekta, som členka kresťanského spoločenstva a preto som sa aj presťahovala do Mikuláša, lebo tam je jedno sídlo,“ uviedla Vierka. 

Na Boha sa obrátila po vážnych zdravotných problémoch v rodine. „Stala sa vážna vec, že manžel ochorel zo dňa na deň, mal astmatické záchvaty, strácal vedomie, doktori mu nevedeli pomôcť, tak som sa obrátila na Boha. Pán mi zjavil, že prijmi to uzdravenie. Videla som živú pravdu. Keď sa mi osvedčilo, že Boh uzdravil môjho manžela, ma to zmenilo,“ povedala známa Slovenka. 

„Rozhodla som sa, že chcem slúžiť Bohu a preto som prišla sem. Mali sme v minulom roku aj veľa gospelových turné. Keď človek vie pravdu, treba ju aj hlásať,“ povedala mamička, ktorá za svoje náboženské koncerty dokonca neberie ani peniaze.

Vierka Berkyová prišla do markizáckeho Telerána spolu so synom Majkom.
Zobraziť galériu (5)
Vierka Berkyová prišla do markizáckeho Telerána spolu so synom Majkom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Vierka Berkyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu