Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fešák zo SuperStar sa oženil: Na svadobnú noc NIKDY nezabudne!

Colton Dixon a jeho manželka Annie mali sex až počas svadobnej noci. Zobraziť galériu (6)
Colton Dixon a jeho manželka Annie mali sex až počas svadobnej noci. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES - Počkali si na to! Colton Dixon (24), ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v speváckej šou American Idol, si už pár dní užíva manželský život. Začiatkom januára sa oženil so sympatickou blondínkou Annie (27), s ktorou začal randiť v roku 2012. Za bežných okolností by sme vás o svadbe tejto dvojice možno ani neinformovali. Ako ale zaľúbenci v rozhovore pre magazín People prezradili, prvý sex mali až počas svadobnej noci. A to sa dnes veru tak často nevidi!

Vydržali by ste?! Colton Dixon, ktorý v roku 2012 bojoval o titul americkej SuperStar, má na konte dva albumy a v rebríčkoch kresťanskej hudby mu patria prvé priečky. Vierovyznanie neberie mladík na ľahkú váhu. Dokazuje to aj fakt, že so svojou láskou Annie sa intímne zblížil až keď sa stali manželmi.

Spevák sa v rozhovore pre magazín People netajil tým, že to bolo náročné. Verím, že sex bol stvorený pre manželstvo a bol som si vždy vedomý, že má zmysel si na to počkať. Vyrastal som s tým,” poznamenal umelec. „Nečakali sme preto, že by nám to niekto prikázal. Hlboko v srdci som jednoducho vedela, že je to správne. Sme veľmi radi, že sme tak urobili a vieme, že Boh požehnal naše manželstvo,” pridala svoj názor novomanželka Annie. 

Dvojica k svojmu rozhodnutiu pristupovala so všetkou vážnosťou. „Kdekoľvek sme cestovali, vždy sme si objednali v hoteli dve izby. Chceli sme zostať úplne nepoškvrnení,” povedal pre People Dixon. Aktuálne si s manželkou užívajú na svadobnej ceste v Polynézii, kde určite dobiehajú všetko, čo za tie roky zameškali. 

Takto vyzerali v deň D spevák Colton Dixon a jeho krásna manželka Annie.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerali v deň D spevák Colton Dixon a jeho krásna manželka Annie.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: SuperStarAmerican IdolColton Dixon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu